Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 12 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt atenți la bani, Fecioarele au o zi formidabilă

Horoscop 12 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt atenți la bani, Fecioarele au o zi formidabilă

Putem reacționa destul de puternic, chiar violent, dacă avem sentimentul că cineva intră fără să deschidem ușa. Ne apărăm spațiul personal. O zi frumoasă, dacă ne ascultăm și intuiția.

Horoscop 12 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt atenți la bani, Fecioarele au o zi formidabilă
Sursa foto: Antena 3
de Diana Dragotescu    |    12 Sep 2020   •   14:37

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3:

HOROSCOP BERBEC - discuții la muncă și pot avea sentimentul că ordinele pe care le primesc sau soluțiile cu care vin șefii nu sunt potrivite. 

HOROSCOP TAUR - au și ei astăzi de negociat, poate datele unui vechi contract. Acte multe de rezolvat astăzi. 

HOROSCOP GEMENI - atenți la bani și este posibil să mustre o persoană care nu prea își face datoria și îi solicită mai mult pe ei. 

HOROSCOP RAC- sunt foarte atenți dacă cuvintele sau gesturile unei persoane apropiate le lezează interesele. Sunt foarte atenți să fie respectați astăzi.

HOROSCOP LEU - dacă muncesc probabil nu sunt într-o formă bună, deci este bine să facă doar activitățile de care au chef. 

HOROSCOP FECIOARA - pot avea o zi formidabilă, se simt bine, pot face noi cunoștințe dar pot întâlni și vechi cunoștințe după o lungă perioadă de timp. Seara e foarte frumoasă. 

HOROSCOP BALANȚĂ -  au o zi bună, sunt în forță, știu ce vor. Se țin de plan, îndepărtează intervențiile care le abat la drum. 

HOROSCOP SCORPION - negocieri bine punctate, se pregătesc acte. Pot avea o victorie în a doua jumătate a zilei. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR - ziua aduce o dispoziție generoasă alturistă. Se pot gândi să facă un dar unei persoane pe care o înbunează.

HOROSCOP CAPRICORN - o zi cu emoții, sensibilități diverse care pot fi pornite de întâlnirile acestea foarte importante, fie cu șeful, fie cu partenerul de viață. Cel mai bine ar fi să fie onești cu sentimentele lor. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR - muncesc, prima parte a zilei e mai fructoasă, spre seară energia scade. 

HOROSCOP PEȘTI - ziua aduce în prima parte inspirație, imaginație, soluții bune și o conectare bună cu oamenii din jur.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close