Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 12 septembrie. Probleme de comunicare și de concentrare. Mai multe zodii sunt avertizate de astrologi să aibă grijă

Horoscop, 12 septembrie. Probleme de comunicare și de concentrare. Mai multe zodii sunt avertizate de astrologi să aibă grijă

Horoscop, 12 septembrie. Probleme de comunicare și de concentrare. Mai multe zodii sunt avertizate de astrologi să aibă grijă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Sep 2017   •   07:47

Horoscop, 12 septembrie. Cuadratura planetei Neptun cu Luna favorizează romantismul și sensibilitatea, dar induce confuzie și diminuează simțul practic. Este recomandat să vă ocupați mai mult de problemele sufletești decât de cele materiale. De asemenea, ar fi bine să amânați deciziile importante.

Horoscop, 12 septembrie. Berbec: Se pare ca nu este o zi potrivita pentru intalniri cu prietenii sau pentru afaceri. S-ar putea sa fiti irascibil si sa nu aveti chef de vorba. Ar fi fine sa amanati cumparaturile si investitiile, fiindca exista riscul sa luati decizii paguboase. Pe plan sentimental, totul ar trebui sa decurga fara probleme. Va sfatuim, totusi, sa acordati mai multa atentie persoanei iubite.

Horoscop, 12 septembrie. Taur: Incercati sa nu va asumati prea multe responsabilitati azi! Riscati sa nu va iasa mare lucru. Este posibil sa primiti o mana de ajutor de unde nu va asteptati. Spre seara s-ar putea sa va intalniti cu prietenii si sa uitati de toate problemele de peste zi.

Horoscop, 12 septembrie. Gemeni: Dimineata aveti tendinta sa fiti cam confuz si nu este exclus sa aveti dificultati de comunicare. Nici intuitia nu pare sa va ajute prea mult, asa ca fiti prudent si sa nu va asumati niciun risc. Este important sa nu neglijati odihna. Aveti nevoie sa va reincarcati bateriile.

Horoscop, 12 septembrie. Rac: Nu este o zi favorabila pentru decizii privind investitiile si pentru a face planuri de viitor. In schimb, relatiile sentimentale ar trebui sa decurga fara probleme si v-ar putea oferi satisfactii deosebite. Este indicat sa evitati speculatiile si afacerile de o legalitate indoielnica, pentru ca riscurile sunt mult mai mari decat de obicei.

Horoscop, 12 septembrie. Leu: Nu este momentul sa incepeti activitati dificile, pentru ca se pare ca simtul practic este redus. Azi ar fi bine sa nu luati nicio initiativa la locul de munca sau in afaceri, fiindca riscati sa nu fiti prea inspirat. Este o zi buna pentru relaxare si pentru odihna activa.

Horoscop, 12 septembrie. Fecioară: Dimineata s-ar putea sa constatati ca nu prea reusiti sa va concentrati. Capacitatea de comunicare ar putea fi, de asemenea, afectata. Este momentul sa va detasati putin si sa va puneti ordine in ganduri si idei. Daca doriti sa cumparati ceva de valoare, nu este recomandabil sa-i faceti o surpriza partenerului de viata. Sfatuiti-va inainte de a da banii!

Citiți mai multe pe eastrolog.ro.





 



×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close