Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 13 august, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii descoperă o sursă de câștig, Capricornii muncesc mult

HOROSCOP 13 august, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii descoperă o sursă de câștig, Capricornii muncesc mult

Astăzi ne trec multe gânduri prin minte, care se pot transforma în convingeri și concepte. Atenție la ce gândiți! Vine o șansă uriașă pregătită de destin pentru o anumită zodie.

HOROSCOP 13 august, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii descoperă o sursă de câștig, Capricornii muncesc mult
de Diana Dragotescu    |    14 Aug 2020   •   09:00

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat vineri, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - ziua poate fi victorioasă, mai ales în a doua parte a zilei pentru că înțeleg ceva. Poate chiar își dezleagă o enigmă. 

Taur - fericire sau succes, mai ales datorită banilor pe care îi găsesc. Nu e voba numai de economie, chiar găsesc un pilon de aur , o sursă de bani. 

Gemeni - ziua aduce o înțelegere legată de propria lor viață și persoană, și de aici poate o altă pozițioanre în propria lor viață sau hotărâri foarte mari, de destin, pe care le iau acum. 

Rac - ziua poate veni cu o explicație, dezlegarea unei enigme. Asta îi ajută pe Raci să înțeleagă ce au de făcut din experiențele vechi. Pe de altă parte, își dau seama dacă nu cumva au lăsat prea mult de la ei, își pot propune de acum să trăiască viața altfel.

Leu - ziua aduce un succes în urma unui proiect gândit și visat, sau anunțat. Bat toba în legătură cu lucrurile grozave pe care ei știu să le facă. Propagă ideile și personalitatea lor. 

Fecioară - au o zi importantă, se întâlnesc cu cineva și își marchează destinul sau traiectoria de viață. Angajamentul pe care îl au în propria viață este unul uriaș, datorită evenimentelor. 

Balanță - ziua este marcată de o hotărâre pe care o pot lua și niște înțelegeri mai profunde, mai filozofice, la care ajung acum. 

Scorpion - pot descoperi o sursă de câștig prin intermediul altcuiva. Nu neapărat speculează sau manipulează pe cineva dar știu să puncteze lucrurile plăcute. 

Săgetător - vorbim de relații personale, care ajung într-un punct nodal, de accea trebuie să se lămurească dacă mai vor sau nu să fie cu o persoană. 

Capricorn - muncesc mult astăzi, mai ales alături de persoane tinere. Din nou este una din acele zile care îi ajută pe Capricorni să arate cât de buni profesori sunt. 

Vărsător - sunt ingenioși și creativi și surprind o oportunitate. Își dau seama că dacă au vitează de reacție, dacă intervin, spun ce știu, cum știu mai bine, aduc soluții, cumva se propulsează. 

Pești - ziua poate aduce o hotărâre interioară, în sufletul lor,  de a face lucruri, se cimentează în conștiința lor și sufletul lor o anumită dispoziție de viață dar mai ales de muncă, și asta este foarte bine. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close