Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 13 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au Luna în semnul lor zodiacal, Racii încheie azi o etapă importantă

Horoscop 13 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au Luna în semnul lor zodiacal, Racii încheie azi o etapă importantă

Horoscop 13 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Energie şi entuziasm astăzi şi poate supradimensionăm lucrurile, aşa că trebuie să fim atenţi la acest aspect.

Horoscop 13 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au Luna în semnul lor zodiacal, Racii încheie azi o etapă importantă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Dec 2021   •   08:29

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 13 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au Luna în semnul lor zodiacal, sunt în vervă, în energie şi pot rezolva rapid nişte lucruri. Unii fac drumuri sau îşi aranjează drumuri.

Horoscop 13 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii sunt mai atenţi la ce se întâmplă în jurul lor, poate puţin surprinşi de deciziile, alegerile, acţiunile partenerului de viaţă şi sunt acolo ca să sprijine.

Horoscop 13 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, prietenii sunt importanţi astăzi şi se poate lega o colaborare, un proiect, o acţiune frumoasă.

Horoscop 13 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua aduce energie şi determinare, rezolvă lucrurile şi este foarte posibil să încheie astăzi o etapă şi să ajungă într-un punct foarte bun.

Horoscop 13 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

La Lei, ziua poate aduce confirmări, li se dă dreptate, obţin un act, deci toate demersurile lor au finalitate bună astăzi şi se pot gândi la o călătorie sau se gândesc la cineva aflat la distanţă.

Horoscop 13 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, beneficiile acestei zile sunt legate de o oportunitate pe care le-o oferă cineva, sunt invitate să facă parte dintr-un proiect şi se recunosc atuurile, iar din asta pot câştiga bani fără efort.

Horoscop 13 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, colaborări foarte bune, întâlnesc oameni foarte isteţi, discută lucruri care le stimulează gândirea, imaginaţia şi astfel apar şi nişte soluţii sau perspective de colaboare mai mari, chiar flirtează.

Horoscop 13 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, muncă multă, energie de dimineaţă până seara, au un ritm susţinut şi chiar câştigă bani de pe urma acestei munci.

Horoscop 13 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, vorbim de optimism, încredere şi un tonus bun, pur şi simplu lucrurile le ies, dar nici nu se suprasolicită, fac doar activităţile plăcute.

Horoscop 13 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, creativitate şi imaginaţie astăzi, mai ales în a doua jumătate a zilei, cumva observă lucrurile şi se poziţionează corect faţă de ele. Pe alţii nu-i interesează ce se întâmplă în jur, pur şi simplu îşi văd de treaba lor, dar au rezultate.

Horoscop 13 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii sunt destul de agitaţi astăzi, au drumuri, discuţii, conversaţii, dar funcţionează bine aşa şi trag concluzii la final de zi limpezi şi corecte în legătură cu tot contextul, nu numai cu ei.

Horoscop 13 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

La Peşti, ziua aduce rezultate bune, poate capătă îndemnânare pe o activitate, lucrare pe care o fac şi devin foarte siguri pe ei în acea operaţie pe care o stăpânesc foarte bine.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close