Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 13 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii îşi găsesc sufletul pereche, Peştii dezleagă o enigmă

Horoscop 13 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii îşi găsesc sufletul pereche, Peştii dezleagă o enigmă

Horoscop 13 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Schimbări mentale, astăzi. Cu alte cuvine, ne putem schimba opinia dacă suntem receptivi la ce se întâmplă în jur, ce experienţă au alţii sau sfaturile celorlalţi.

Horoscop 13 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii îşi găsesc sufletul pereche, Peştii dezleagă o enigmă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Ian 2022   •   08:59

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 13 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au multe discuţii astăzi, poate chiar drumuri, călătorii şi întâlniri fructuoase, dacă au mintea deschisă şi se lasă sfătuiţi de o personaă mai în vârstă sau care are mai multe realizări ca ei.

Horoscop 13 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii vorbesc şi astăzi despre bani sau se gândesc la ei. Banii pot veni dintr-o şansă, o oportunitate pe care o au, o întâlnire, o discuţie mai altfel cu şefii lor, astfel încât să-şi dea acceptul la un proiect nou.

Horoscop 13 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, Luna este în semnul lor zodiacal, aşa că ar fi bine să-şi folosească intuiţia, mai ales când au întâlniri cu persoane suspuse sau foarte influente. Astăzi, au o rezolvare în acte sau o invitaţie care poate implica şi o călătorie.

Horoscop 13 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, calm, linişte şi pace, nu spun tot ce gândesc, dar observă foarte bine ce se întâmplă în jur şi descoperă nişte secrete sau îşi dau seama de adevăratele intenţii sau probleme ale celor cu care colaborează.

Horoscop 13 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

La Lei, ziua aduce popularitate, întâlniri frumoase, spumoase, dialoguri care incită şi îşi pot transmite foarte uşor ideile, sunt apreciaţi pentru felul în care gândesc şi acţionează.

Horoscop 13 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele au o zi minunată, ideile lor sunt acceptate în mediul în care lucrează, se pot reliefa, vin cu nişte ingeniozităţi care rezolvă mai rapid nişte lucruri la locul de muncă.

Horoscop 13 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanţele urmează regulile şi le impun şi celorlalţi colaboratori sau membrilor din familie. Pe de altă parte, îşi pot face planuri de călătorie sau se pot întâlni cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de multă vreme.

Horoscop 13 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, ziua este aducătoare de spor, ştiu cum să dea de urma banilor sau să evite nişte pierderi, au o gândire extraordinar de isteaţă şi de pragmatică şi ştiu să pledeze foarte bine pentru atuurile lor şi pentru a obţine bani mai mulţi.

Horoscop 13 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, întâlniri foarte bune, fructuoase, mai ales dacă trebuie să găsească nişte idei noi sau să pună într-o cheie nouă proiectele la care lucrează. Pot primi o invitaţie la o colaborare, un proiect şi ar fi bine să accepte.

Horoscop 13 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii muncesc şi ei de zor, bine ar fi să colaboreze cu persoane tinere care au darul de a fi pedagogi, de a transmite informaţia, învaţă pe cineva ceva din experienţa acumulată. Azi, bani.

Horoscop 13 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii sunt şi ei într-o formă bună intelectuală, pot avea idei noi azi, idei mai rapide sau mai simple la probleme complicate. Numai ei pot găsi astfel de idei.

Horoscop 13 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, este una din acele zile în care le prinde foarte bine un sfat sau au nevoie să stea singuri şi să adâncească o problemă pentru a-şi găsi singuri soluţiile, în tot cazul se dezleagă o enigmă astăzi. Bună înţelegere şi cu cei din casă.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close