Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 13 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii iau o decizie care șochează pe toată lumea. Berbecii au câștiguri financiare

HOROSCOP 13 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii iau o decizie care șochează pe toată lumea. Berbecii au câștiguri financiare

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 13 ianuarie. Creativitate și curaj azi. Lucrurile se rezolvă aplicând soluții ingenioase, nimic pe cale obișnuită.

HOROSCOP 13 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii iau o decizie care șochează pe toată lumea. Berbecii au câștiguri financiare
13 Ian 2020   •   09:06

HOROSCOP Berbec - pot avea câștiguri financiare dacă au curajul să vină cu idei curajoase.

HOROSCOP Taur - sunt atenți la suportul pe care îl primesc. Au nevoie de sprijin în familie sau de la colaboratori pentru a schimba lucrurile.

HOROSCOP Gemeni - atenție la sănătate. Pot găsi o soluție ingenioasă.

HOROSCOP Rac - ziua poate aduce perspectiva unor câștiguri. Prietenii sau persoanele cu care se consultă sunt foarte importante azi.

HOROSCOP Leu - ziua e glorioasă. Au nerv, temperament. Pot lua o decizie și chiar pot gândi o schimbare la care nimeni nu s-a gândit până acum.

HOROSCOP Fecioară - e o zi care atenționează la deciziile luate de cei din jur, care îi pot afecta. Spre seară, primesc vești bune.

HOROSCOP Balanță - au nevoie de suportul unor prieteni sau să se inspire de la cineva. De aceea modelele pe care le caută sunt foarte importante pentr că le dau curaj.

HOROSCOP Scorpion - ziua aduce autoritate și decizii importante. Sau se implică cu toată forța în decizii capitale majore.

HOROSCOP Săgetător - discuții morale. Au o atitudine foarte curajoasă. Pot lua apărarea cuiva și asta îi poate surprinde pe ce din jur.

HOROSCOP Capricorn - ziua aduce în prima parte a zilei preocupări legate de banii partenerului de viață.

HOROSCOP Vărsător - discuții, dispute, întâlniri. Pot fi foarte fructoase, se pot bucura de popularitate. Câștigă oameni de partea lor.

HOROSCOP Pești - muncă azi, dar foarte crativă și ingenioasă. Dispare o problemă mare de pe cap.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close