Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 13 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. E Lună plină, bat clopote de nuntă pentru Gemeni, Balanţele fac lucruri mari

Horoscop 13 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. E Lună plină, bat clopote de nuntă pentru Gemeni, Balanţele fac lucruri mari

Horoscop 13 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Este Lună plină, iar sentimentul de siguranță este astăzi un pic afectat, aşa că trebuie să ne vedem de-ale noastre. 

Horoscop 13 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. E Lună plină, bat clopote de nuntă pentru Gemeni, Balanţele fac lucruri mari
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Iul 2022   •   08:31

Horoscop 13 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 13 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii pot avea discuții sau dispute cu familia sau pur și simplu simt că nu au un loc clarificat în cămin sau la birou, acolo unde consideră că este spațiul lor. Vor fi și aspecte mai bune. 

Horoscop 13 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, sentimentul de nesiguranță este legat de drepturi de proprietate, acte sau își caută locul și poate că nu e acolo unde credeau ei că trebuie să fie. Deci, recalculează totul. 

Horoscop 13 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, banii sunt importanți pentru ei, iar această Lună plină vine cu nevoia de a se asigura financiar. Nu trebuie să mai creadă pe nimeni, ci doar în geniul lor și munca lor. 

Horoscop 13 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, Luna plină marchează în cazul lor relațiile personale și felul în care vor să se afirme în viață fără sprijinul cuiva. Unii sunt dispuși să renunțe la o relație sau chiar la o familie, dacă nu se mai regăsesc acolo. 

Horoscop 13 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, atenție la sănătate la această Lună plină, dar este importantă pentru a putea avea spor și a face lucruri mărețe. Pe de altă parte, acolo unde este trădare, nu mai este cazul să continue. 

Horoscop 13 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, Luna plină marchează axa creativității și a iubirii. Au nevoie de libertate atât în relația sentimentală, cât și la locul de muncă și se gândesc dacă nu cumva ar trebui să aleagă un alt traseu de viață care să le permită să fie mai dezinvolte. 

Horoscop 13 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, Luna plină aduce spor, mai ales când e vorba de funcții sau de reprezentativitate și respectabilitate. Deci se poate sublinie ambiția la Balanță de a face lucruri mari. 

Horoscop 13 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, o Lună plină ce vizează autoritatea și patrimoniul, dar s-ar putea ca bunurile materiale să treacă prin niște acte și au acum șansa să găsească un artificiu de rezolvare. 

Horoscop 13 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii să fie un pic mai atenți la drum, cei care circulă, iar alții la cheltuieli, cei care scot bani din buzunar cu economie. Totul se face, dar nu la tandrețe.

Horoscop 13 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricori, este o Lună plină ce dictează pentru ei sentimentul că cunosc foarte bine persoana de lângă ei, ştiu exact ce își dorește şi rămâne să aleagă dacă îi fac pe plac sau nu. În plus, decizii bune legate de copii. 

Horoscop 13 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, o Lună plină ce le atrage foarte serios atenție asupra sănătății sau a unor neglijențe în modul general în care se îngrijesc în viață, dar și în orarul de lucru, de muncă. Poate fi o demotivare care ar trebui rezolvată pentru a putea merge mai departe. 

Horoscop 13 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

La Pești, Luna plină vizează, în cazul lor, nevoia de a primi iubire, au nevoie de dragoste și sunt foarte atenți dacă o primesc sau doar își închipuie că acolo este iubire. 

Avem multe lucruri de analizat astăzi, e Lună plină, așa că vom ajunge la răspunsuri mai bune.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close