Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii clarifică o colaborare, Vărsătorii își fac o listă de priorități

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii clarifică o colaborare, Vărsătorii își fac o listă de priorități

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fler juridic astăzi. Cu alte cuvinte, ne prindem de o chichiță care ne poate rezolva niște probleme. Și comunicăm cu tact. O zi minunată, dacă știm să ne bizuim pe ceilalți sau să comunicăm cu ei.

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii clarifică o colaborare, Vărsătorii își fac o listă de priorități
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Mai 2022   •   08:28

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, importante sunt întâlnirile pe care le au și felul în care comunică, pentru că din aceste dialoguri desprind soluțiile privind acte sau bani.

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Taurii sunt foarte interesați de bani și ies din muncă. Dar la muncă poate nu ar fi rău să mai citească un contract sau să-și știe drepturile. Pentru că de acolo scot bani.

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Și la Gemeni, aspectele bune indică istețime. Dacă au răbdare să reflecteze la o problema găsesc sigur soluțiile și întorc lucrurile în favoarea lor.

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, aspectele bune indică răbdare. Să nu se grăbească să accepte o propunere sau să aprobe pe cineva sau să promita ceva.

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Și pentru Lei ziua aduce tact și înțelepciune. Ascultă cu atenție și cu profunzime o persoană căreia îi dau niște sfaturi minunate. Și asta le crește lor încrederea în sine.

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare ziua bună se cunoaște în buzunar. Se discuta mult despre bani, pot primi propuneri foarte bune și, întradevar, se umflă pușculița.

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, fler și intuiție astăzi. Înțelepciune sufletească spre seară. Nu trebuie să se grăbească să certe pe cineva, chiar dacă au dreptate și pot face observații pertinente.

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni ziua este marcată de descoperiri, clarificări, în legătură cu o colaborare. Și abia acum știu cum să pună problema sau cum să nu-l rănească pe celălalt.

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii pot să-și facă prieteni și pot arăta cât de înțelepți sunt, pentru alții în special. Dar dau sfaturi binevenite. Punctează bine.

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii au o după amiază bună sub toate aspectele. Au niște realizări, și finanaciare și morale, datorită faptului că știu să-și pună la lucru experiența de viață și au răbdare cu oamenii.

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători ziua este marcată, în prima parte, de idei năstrușnice, dar care pot fi foarte fructuoase. Iar în a doua jumătate a zilei, de înțelepciune. Știu ordinea acestor proiecte și idei, își fac o lista de priorități.

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, o zi care poate aduce protecție, ajutor, din partea altora. Beneficiază de susținere și asta este foarte bine. Și o zi bună pentru sănătate.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close