Antena 3 CNN Horoscop 13 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii fac un detox sentimental de Lună nouă, iar Leii iau un nou start

13 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii fac un detox sentimental de Lună nouă, iar Leii iau un nou start

13 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Ne pregătim de Lună nouă, care se va produce peste o zi, dar astăzi avem şansa să elimininăm din viaţa noastră tot ce este inutil.

13 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii fac un detox sentimental de Lună nouă, iar Leii iau un nou start
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Noi 2020   •   08:24

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

13 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Fac o curăţenie mai ales în privinţa relaţiilor şi a obiectelor inutile. Au o foarte bună zi pentru un detox emoţional şi mental.

13 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, discuţii cu partenerul de viaţă, se pun lucrurile la punct şi se discută cu cărţile pe masă şi este foarte bine aşa, pentru că se pot debarasa de idei preconcepute privind o alianţă.

13 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

La Gemeni, ziua aduce un spor, o rezolvare prin eliminarea unor piedici la locul de muncă. Este posibil ca oamenii sau ideile care stăteau în pragul unei dezvoltări să fie eliminate.

13 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, e o zi în care îşi curăţă inima de tristeţe, nemulţumiri. E una din acele zile în care au ocazia să-şi ridice sufletul la o cotă mai înaltă, astfel încât să se împace cu inima. Ce este trecut rămâne în urmă.

13 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

La Lei, vorbim de o zi care aduce rezolvare în familie, în problemele de cămin şi sunt foarte mulţumiţi pentru că au sentimentul că acum iau un nou start.

13 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, vorbim de investigaţii şi informaţii pe care le cântăresc pentru o nouă perspectivă, fie o alianţă, fie un proiect care urmează. Multe Fecioare vor ca ele să se schimbe.

13 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii fac un detox sentimental de Lună nouă

13 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanţe, bani, dar care sunt altfel munciţi, mai uşor şi mai eficient.

13 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, e una din acele zile de evaluare, destul de lucidă şi de aspră. Îşi recunosc greşelile şi sunt hotărâţi să le îndrepte, e o maturitate sufletească.

13 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ei se pot confrunta cu nişte consecinţe, îşi dau seama că ce se întâmplă azi e ca urmare a faptului că fie nu au fost foarte prezenţi în viaţa lor, fie au făcut nişte greşeli.

13 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

La Capricorni, e o zi în care îşi dau deama că pot schimba viitorul, văd că au mai multe alegeri şi asta le deschide cumva şi inima, şi mintea.

13 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii pot lua decizii privind cariera sau elimină măcar piedicile care îi oprească să spună că sunt în stare.

13 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, ziua aduce o clarificare mentală cu privire la proiectele lor sau o relaţie. Pot primi o veste care face lumină.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close