Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 - 20 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii intră într-o nouă etapă profesională, Balanțele au o săptămână socială

Horoscop 14 - 20 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii intră într-o nouă etapă profesională, Balanțele au o săptămână socială

Urmează o săptămână cu lună nouă, joi. Lucrurile se schimbă, ritmul se schimbă, mai ales în zona profesională. Până joi trebuie să eliminăm din viața noastră lucrurile toxice. O săptămână bună dar atenție la dispute, mai ales în weekend.  

Horoscop 14 - 20 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii intră într-o nouă etapă profesională, Balanțele au o săptămână socială
de Diana Dragotescu    |    13 Sep 2020   •   09:26

Iată, mai jos, horoscopul pentru săptămâna 14-20 septembrie, prezentat duminică, la Antena 3, de Camelia Pătrășcanu. 

HOROSCOP BERBEC - luni și marți au elan, curaj, viziune, sunt foarte inspirați. Sunt hotărâți să facă lucruri mari în viața lor. De aceea miercuri și joi sunt zilele cele mai eficiente la locul de muncă. Decizile lor sunt argumentate și aplicate. Atenție la relațile personale în weekend. 

HOROSCOP TAUR -  un început de săptămână care îi ajută să se centreze, să se coaguleze în jurul proiectelor lor. Cu alte cuvinte, își știu foarte bine interesul, știu ce au de făcut. Decizii angajante miercuri și joi când noi planuri sunt vizate de ei, poate că vine un act important. În weekend lucrează. 

HOROSCOP GEMENI -  zilele de luni și marți sunt foarte sociale, frumoase, întâlniri și discuții, poate și flirtează un pic. Ziua de joi poate fi un pic delicată, mai ales în casă. Interesele de familie sunt vizate și este nevoie de colaborare pentru a își găsi locul lor în contextul vieții personale. În weekend, disracție, dar atenție la excese.

HOROSCOP RAC - interes pt bani, luni și marți. Surprind oportunitățile și au o realizare care duce la bani. Miercuri și joi discuții în jurul unor proiecte sau demerse. Sunt zile de multă agitație însă Luna Nouă poate aduce o rezolvare. Petrec weekendul în familie, atenție însă la discuții și dispute. 

HOROSCOP LEU - un început de săptămână foarte bun, luni și marți, sunt inspirați, au intuiție, energie foarte bună. Cred în viitor, în rezolvări. Miercuri și joi zile de bani și de un salt în profesie. În weekend au tot felul de act de făcut, atenție  însă pentru cei care șofează. 

HOROSCOP FECIOARĂ - rezolvă treburi luni și marți, au de încheiat o etapă. Relații bune cu cei din jur. Sunt în mare forță. Miercuri și joi au un nou start, vine nou proiect. Viața lor parcă începe în alt ritm. Muncesc în weekend. 

HOROSCOP BALANȚĂ - Începutul de săptămână este foarte social, sunt populari, au întâlniri frumoase, cochetează, sunt apreciați. Atenție miercuri și joi la sănătate. În weekend vin zile minunate dar riscă să intre în discuții cu partenerul de viață. 

HOROSCOP SCORPION - foarte bun început de săptămână, conduc cu mână fermă iar oamenii îi urmează de drag. Miercuri și joi au zile bune pentru popularitate și propagandă. În weekend atenție la sănătate și la plângerile cuiva. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR - un început de săptămână bun, li se dă dreptate, sfaturile lor sunt confirmate. Miercuri și joi zile de forță, mai ales în activitatea profesională este cazul să facă niște schimbări. În weekend, distracție, atenție la exces.

HOROSCOP CAPRICORN - la începutul săptămânii își concentrează atenția pe colaboratorul cel mai important sau partenerul de viață. Miercuri și joi o realizare care vine pe căi oficiale, o propunere grozavă. De joi pot intra într-o altă etapă profesională. În weekend muncesc sau se ocupă de interesele lor.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - start bun luni și marți, vor să iasă în evidență, nu se mai codesc dacă trebuie să se implice întro acțiune. Luna Nouă de joi poate aduce o reușită. O problemă este rezolvată de altcineva. Călătorii în weekend, atenție la drum. 

HOROSCOP PEȘTI - început de săptămână fructos mai ales la locul de muncă, relații bune și tot felul de rezolvări. Luna Nouă de joi vizează un parteneriat, o întelegere care se bate în cuie. În weekend atenție la sănătate și la relația cea mai importantă în acest moment. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close