Antena 3 CNN Horoscop 14 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii se "contaminează" cu persoane negative din jur, Vărsătorii sunt demobilizaţi

14 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii se "contaminează" cu persoane negative din jur, Vărsătorii sunt demobilizaţi

14 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Frica banilor se activează azi, la unii cu substrat, la alţii, din anxietate, aşa că trebuie să găsim remedii.

14 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii se "contaminează" cu persoane negative din jur, Vărsătorii sunt demobilizaţi
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    14 Apr 2021   •   08:29

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

14 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, atenţie la calculele financiare, mai ales atunci când sunteţi invitaţi de alţii să investiţi, e bine să vedeţi dacă chiar e util. Mai bine daţi o undiţă decât un peşte.

14 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, dificultăţile pot veni din neîncredere în forţele proprii sau se lasă descumpăniţi de cineva care îi critică, le face observaţii. Sunt un pic sensibili la lucrul acesta, dar e bine să treceţi peste, pentru că zilele următoare sunt grozave pentru voi.

14 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

La Gemeni, emoţiile de azi pot fi date de plângerile cuiva şi stând prea mult în preajma unor persoane negative, vedeţi că vă contaminaţi. Deci, atenţie la cei din jur şi mai multă detaşare.

14 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, emoţii şi tulburări care sunt cauzate de alţii şi poate regretul Racilor e că nu pot ajuta destul, dar e bine să fie mulţumiţi cu ce pot da şi să să roage ca celălalt să folosească din plin.

14 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

La Lei, emoţiile de azi pot fi cauzate de autoritatea pe care o au şi îşi dau seama că produc efecte prin decizii, prin atitudine, aşa încăt e bine să aibă responsabilitate.

14 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, pot fi dispute cu autorităţile sau cu şefii lor şi au dezbateri legate de lege sau de interpretarea legilor şi sunt contrariaţi de felul în care unii interpretează asta.

14 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, încearcă să motiveze pe cineva să-şi facă treaba sau să creadă în persoana sa şi să meargă mai departe, poate fi partenerul de viaţă sau altcineva, şi îşi bat capul cu această persoană demotivată.

14 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii pot avea emoţii legate de nişte întâlniri sau se tem că nu au argumentele potrivite pentru a determina pe cineva să fie alături de ei.

14 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, muncă astăzi, poate nu le e limpede pentru ce muncesc sau pentru cine. Deci, e bine să-şi definească scopul.

14 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii au o zi de emoţii romantice, poate au nevoie de mai multă iubire, de mai multe dovezi de dragoste şi le cer explicit.

14 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, indispoziţii sau lipsă de mobilizare, nu prea au chef de lucruri, mai ales dacă în casă nu e o atmosferă plăcută şi nu se simt susţinuţi.

14 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Peştii trebuie să fie atenţi la drum pentru că apar tot felul de surprize. Pe de altă parte, să fie atenţi să nu strice ceva, pentru că e o cheltuială în plus.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close