Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 august, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii pun accent pe sănătate, Capricornii își pot reorganiza viața

Horoscop 14 august, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii pun accent pe sănătate, Capricornii își pot reorganiza viața

Horoscop 14 august, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii pun accent pe sănătate, Capricornii își pot reorganiza viața
14 Aug 2018   •   09:04

HOROSCOP. Tact și diplomație, iar pentru unii ceva curte pentru că vorbele sunt bune și romantice, spune astrologul Camelia Pătrășcanu. 

HOROSCOP. Berbec - Se pot înțelege cu partenerul de viață sau cu orice persoană pe care o întâlnesc astăzi și asta datorită tactului de care dispun și trebuie să îl folosească din plin.
HOROSCOP. Taur - Relații fructuoase la locul de muncă, se rezolvă totul foarte repede. Astăzi, trebuie să se ocupe de cele mai dificile aspecte.
HOROSCOP. Gemeni - Au chef de distracție, sunt foarte sensibili, dar în afaceri, tactul și grația pot să aducă bile albe.
HOROSCOP. Rac - Atmosferă frumoasă în casă, în familie, se pot ocupa de persoanele pe care le-au neglijat.
HOROSCOP. Leu - Au parte de vorbe bune, fie că este vorba despre planuri pe care și le fac și acte pe care le manipulează și care duc la rezultate foarte bune.
HOROSCOP. Fecioară - Bani sau o muncă pe care o fac poate să ducă în viitorul apropiat la un salt financiar. Trebuie să se concentreze la muncă.
HOROSCOP. Balanța - Pot să se gândească la o schimbare de look. În relații, ele trebuie să fie cele care au tact, care împacă și negociază. 
HOROSCOP. Scorpion - Pun accentul pe sănătate și își menajează forțele, profită mai mult de ce fac cei din jurul lor.
HOROSCOP. Săgetător - Prietenii sunt accentuați pe harta lor astăzi, pot face un cadou persoanei iubite.
HOROSCOP. Capricorn - Se gândesc la ce este important în viața lor acum. Se poate ca mulți să își reorganizeze întreaga viață.
HOROSCOP. Vărsător - Au chef de vacanță și pentru asta își organizează munca, iar dacă sunt deja plecați în vacanță, își organizează munca.
HOROSCOP. Pești - Pun accentul pe bani, cum să facă să piardă mai puțin și totul depinde de o persoană pe care trebuie să reușească să o înduplece. 

 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop zodii
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close