Antena 3 CNN Horoscop 14 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii iau decizii importante, Peștii câștigă bani

14 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii iau decizii importante, Peștii câștigă bani

14 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu Luna Nouă în Săgetător. Ne facem noi planuri de viață. Poate pentru că unele nu ies și primim această veste astăzi. O zi miraculoasă pentru toată lumea. Această Luna Nouă ne poate aduce o viziune mai clară cu privire la viitorul nostru dar și decizii îndrăznețe.

14 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii iau decizii importante, Peștii câștigă bani
de Mia Lungu    |    14 Dec 2020   •   08:50

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

14 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii sunt foarte curajoși și iau decizii care le mută viața pe altă direcția. Probabil în urmă unei dezamăgiri sau dacă o posibilitate este blocată.

14 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Se anunță și pentru ei decizii în urmă unor vești sau nemulțumiri legate de prieteni sau colaboratori. Contau pe niște oameni, poate îi dezamăgesc și fac niște schimbări.

14 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, relația partenerială este vizată de această Luna Nouă. Și ei își schimbă comportamentul și atitudinea față de partener, probabil în urmă unor nemultumiri față de ei înșiși sau felului în care funcționează relația. Dar sunt decizii bune.

14 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, munca e vizată de această Luna Nouă. Se schimbă ceva în felul în care colaborează, orarul de lucru sau ambientul, dar deciziile sunt îndrăznețe și productive.

14 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, bucuria de a fi. Câștigă astăzi și poate că au altă viziune de viață, odată cu acest aspect astral, dorindu-și să extragă din tot ceea ce li se întâmplă doar partea pozitivă a lucrurilor. Iar unii își fac planuri de plecare din țară.

14 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, casa este vizată de această Luna Nouă. Unii pot câștigă o locuință sau relațiile de familie se regândesc, recalculează, astfel încât să se simtă susținuți dar să știe și care este locul lor.

14 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, multe știri și informații astăzi. Află niște adevăruri sau au niște revelații și pun în altă cheie niște lucruri pe care le știau, dar poate nu le știau bine sau nu le aplicau bine. Deci cunoaștere, astăzi.

14 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni banii sunt vizați, dar dacă se mobilizează și muncesc. Cu alte cuvinte, își dau seama că au pierdut timpul sau că nu s-au implicat destul și de acolo lucrurile au început să se strice. Foarte bună mobilizare și mari câștiguri.

14 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au această Luna Louă în semnul lor zodiacal. Ei se schimbă. Poate trebuiau să o facă demult, își dau seama de asta, că pur și simplu au fost prea auto-indulgenți și că de aceea au pierdut, poate chiar sănătatea. Dar se mobilizează admirabil.

14 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, Luna Nouă, aduce o încheiere de etapă, trag niște concluzii. Fie legat de oamenii sau de profesie, sau de locul lor în viață lor. Dar cel mai câștigat domeniu, care îi mobilizează, este căminul și casa din care vor să facă parte.

14 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, Luna Nouă aduce planuri, adresate unei colectivități mai mari. Vor să devină celebrii, să fie cunoscuți, sau să își facă muncă la un nivel mai înalt de exigență. Planuri noi foarte bune.

14 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, o Luna Nouă în zona carierei, a  direcției de evoluție în viață, în afaceri sau o nouă atitudine, o nouă abordare a idee de realizare și de implicare. Cu bani, cu siguranță.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close