Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Balanţele au parte de întâlniri frumoase, iar Scorpionii aşteaptă un răspuns

Horoscop 14 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Balanţele au parte de întâlniri frumoase, iar Scorpionii aşteaptă un răspuns

Astăzi lucrăm pentru că suntem provocaţi şi vrem să demonstrăm. Atenţie însă la primul impuls. S-ar putea să nu fie cel mai bun. O zi bună, mai ales în prima parte a zilei, când putem fi energici şi rezolvăm multe lucruri. După-amiază ne resimţim un pic şi trebuie să avem grijă de noi.

Horoscop 14 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Balanţele au parte de întâlniri frumoase, iar Scorpionii aşteaptă un răspuns
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    14 Dec 2021   •   09:23

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 14 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Au nervi şi energie, lucrează bine, pot câştiga ceva bani spre seară.

Horoscop 14 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Ziua aduce elan, mai ales în a doua jumătate a zilei, când le este mai limpede ce au de făcut. Comunicare sentimentală la distanţă.

Horoscop 14 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Ziua este marcată de armonie între suflet şi minte. Intuiţia funcţionează bine, dar şi raţiunea, mai ales când e vorba de bani.

Horoscop 14 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Putem puncta astăzi o după-amiază foarte fericită, din punct de vedere sentimental, semnale bune de la persoane de încredere sau de care Racilor de pasă.

Horoscop 14 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

La prânz au un succes profesional, li se confirmă un demers, au putere şi autoritate şi cumva îi domină pe cei din jur.

Horoscop 14 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Este o zi aducătoare de răspunsuri bune, mai ales de la autorităţi, sau cineva se operă să le faciliteze, să le mijlocească ajungerea la o persoană, sau rezolvarea unei probleme. 

Horoscop 14 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Ziua aduce întâlniri frumoase în prima jumătate a zilei. După-amiază au nevoie de ceva mai mult efort din partea cuiva ca să fie mulţumit.

Horoscop 14 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Muncă în prima parte a zilei, susţinută şi cu energie, însă, după-amiază, cumva depind de o persoană, aşteaptă un răspuns.

Horoscop 14 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

E bine să se gândească un pic mai mult la sănătate, mai ales după-amiază se pot resimţi, sau pur şi simplu nu au chef de contextele complicate, sau de o persoană apăsătoare, la muncă.

Horoscop 14 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Lucrează bine, sunt bine centraţi, însă spre după-amiază e posibil să cheltuiască pentru a mulţumi/satisface pe cineva.

Horoscop 14 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Le zbârnâie mintea, poate ajung şi la nişte concluzii, văd tabloul, însă, după-amiază sunt distraşi de diverse probleme şi sarcini de familie. 

Horoscop 14 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

O zi eficientă, mai ales în prima parte a zilei când pot obţine rezultate şi chiar bani. După-amiază apar tot felul de evenimente şi tot felul de solicitări de la alţii, poate chiar şi un drum pe care nu ar fi trebuit să îl facă, o vizită care nu le pică foarte bine. 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close