Antena 3 Horoscop Horoscop 14 decembrie. Debordați de încredere și entuziasm

Horoscop 14 decembrie. Debordați de încredere și entuziasm

14 Dec 2015   •   08:37
Horoscop 14 decembrie. Debordați de încredere și entuziasm

Nativii mai multor zodii privesc catre viitorul apropiat cu mult entuziasm, chiar daca uneori nu-si gasesc echilibrul pe care-l considera necesar pentru progres. O perioada de implinire este de asteptata, insa concomitent cu aceasta perspectiva pozitiva vine si riscul aparitiei catorva cazuri de praburire emotionala.

BERBEC: horoscop zilnic - 14 decembrie 2015, luni

Berbecii nu detin controlul total al circumstantelor din mediul lor profesional, fapt care ii deruteaza, dar incearca sa compenseze cu o atitudine pozitiva, plina de optimism in interactiunile cu ceilalti. Optimismul lor va fi bine primit si apreciat, motiv pentru care se vor bucura de sustinere in ideile lor chiar de la persoane de la care nu se asteptau.

TAUR: horoscop zilnic - 14 decembrie 2015, luni

Taurii se manifesta cu o mai mare deschidere astazi, fiind dispusi sa-si dezvaluie sentimentele, trairile si, mai ales, asteptarile si planurile de viitor. Insa, pe fondul retinerii anterioare de care au dat dovada, unele persoane apropiate lor ar putea fi luate prin surprindere intr-un mod prea drastic de ideile Taurilor, motiv pentru care nativii acestei zodii ar trebuie sa actioneze mai "cu manusi" in anumite relatii.

GEMENI: horoscop zilnic - 14 decembrie 2015, luni

Gemenii nu sunt, de regula, persoane care sa se afilieze anumitor cauze si sa se manifeste cu fervoare in public. Totusi, daca este vorba de o cauza nobila, unanim acceptata social, nativii acestei zodii ar putea avea chiar o contributie semnificativa, sustinuta si de apropiati. Conditia de baza este, insa, sa detina toate datele problemei. Inainte sa se afirme pro sau contra, inainte de a judeca intr-un mod prea sever, Gemenii trebuie sa se asigura ca sunt la curent cu toate informatiile existente referitoare la subiectul in cauza.

RAC: horoscop zilnic - 14 decembrie 2015, luni

Racii debordeaza de incredere in fortele proprii si de entuziasm cu privire la un anumit proiect sau plan pe care si l-au pus la punct in detaliu zilele acestea. Astfel ca nativii din Rac cauta astazi sa obtina cat mai multa sustinere din partea apropiatilor, mai cu seama din partea familiei, pentru a duce la bun sfarsit acest plan faurit recent. Racii nu trebuie sa se fereasca de persoanele aparent "traditionaliste" din familie caci tocmai acestea ar putea veni cu solutii sau inlesniri esentiale in proiectul lor.


Citeste continuarea pe lyla.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close