Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Mercur intră în retrograd și afectează toate zodiile, pentru unii nativi aspectele sunt pozitive

Horoscop 14 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Mercur intră în retrograd și afectează toate zodiile, pentru unii nativi aspectele sunt pozitive

Horoscop 14 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Mercur retrograd de astăzi este un aspect bun, pentru că ne îndeamnă să fim mai pătrunzători. Să nu ne grăbim să tragem concluzii sau să dăm răspunsuri, să analizăm mai bine, mai ales situațiile din ultimele 2-3 săptămâni. O zi un pic dificilă. Mercur în retrogradare o să ne învețe multe în următoarele săptămâni.

Horoscop 14 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Mercur intră în retrograd și afectează toate zodiile, pentru unii nativi aspectele sunt pozitive
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Ian 2022   •   08:54

Horoscop 14 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii, foarte bune sfaturi pot primi. Important este să nu creadă că le știu pe toate. Să se deschidă și către persoanele care au avut rezultate și succes în viața lor.

Horoscop 14 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Taur, Mercur retrograd poate aduce o rediscutare a unor probleme majore, mai ales la locul de muncă, sau probleme de viață, cu persoane foarte importante, care își pot schimba poziția sau Taurii, dacă insistă, le pot schimbă gândurile.

Horoscop 14 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, Mercur retrograd este aducător de soluții, mai ales privind călătoriile sau niște acte. Dar asta numai prin insistențe, sau dacă au adus toate probele sau toate actele necesare, ușile se pot deschide.

Horoscop 14 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii au și ei astăzi un aspect benefic, nu datorită eforturilor lor. Calmul, liniștea, pacea, înțelegerea, toleranța și chiar acceptarea unor situații neplăcute face ca alte uși să se deschidă.

Horoscop 14 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, discuțiile sincere sunt cele care netezesc drumul unor colaborări. Poate în ultimele zile s-au spus multe lucruri și acum apar și rezultatele. Oamenii învață să îi ia așa cum sunt și să meargă mai departe într-o colaborare.

Horoscop 14 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele dispun de un Mercur retrograd în zona muncii. Pot colabora cu persoane mai în vârstă, care sunt mai încăpățânate, retrograde sau nu înțeleg ce se întâmplă. Dacă au ele răbdare să explice sau să conforteze aceste persoane, dându-le de înțeles că pot învața la orice vârstă, orice.

Horoscop 14 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, Mercur retrograd vizează o altă abordare, alt punct de vedere, la o problema foarte complexă, care este tratată și din punct de vedere moral, nu numai financiar. Așa încât, o altă viziune, perspectivă, asupra unei situații.

Horoscop 14 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii sunt în continuare cu gândul la bani și la eficientizarea unei colaborări. Sau mai mari avantaje de pe urma unei poziții pe care o au în acest moment. Așa încât întorc problema pe toate fețele, cum să facă să pice ei mai bine.

Horoscop 14 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, colaborările sunt subliniate azi. Multe discuții, vizite, întâlniri, care pot aduce idei noi. Vorbim de o invitație pe care trebuie să o întoarcă pe toate părțile.

Horoscop 14 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, muncă astăzi. Problema vine de la faptul că s-au iluzionat, sau cineva s-a hazardat sau a spus că știe mai mult decât știe. Și asta trebuie reparat. Au această disponibilitate.

Horoscop 14 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii, mai ales după-amiză, trebuie să fie atenți la cheltuieli. Nici bani, nici timp pierdut, nu au voie astăzi. În schimb, ideile sunt istețe și pot veni cu soluții noi.

Horoscop 14 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, emoții și sensibilitate astăzi. Poate nu se simt siguri pe ei și nu cred că pot rezolva o anumită treabă. Dacă nu pot amâna, sprijinul și sfatul unei persoane cu experiență este binevenit.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close