Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii câştigă bani, Vărsătorii dau bir cu fugiţii

Horoscop 14 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii câştigă bani, Vărsătorii dau bir cu fugiţii

O zi foarte bună cu surprize minunate, mai ales dacă luăm problemele în propriile noastre mâini şi ne batem noi capul să le rezolvăm. Aspectele acestei zile ne invită să fim cât mai independenţi, şi la muncă, dar şi în activităţile gospodăreşti. Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat marţi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Horoscop 14 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii câştigă bani, Vărsătorii dau bir cu fugiţii
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    14 Iul 2020   •   08:40

Berbec - poate câştiga bani sau se poate gândi la noi surse financiare, mai ales dacă vor să părăsească corabia sau să renunţe la o slujbă.

Taur - ziua aduce idei originale, poate noi proiecte, noi activităţi sau noi noduri de a le rezolva, mult mai simpu şi mai plăcut.

Gemeni - este bine să fie atenţi la ce fac alţii, mai ales dacă sunt mai descurcăreţi şi pot surprinde soluţii, idei, salvări la carei ei nu s-au gândit.

Rac - prietenii sunt subliniaţi de astre azi. Este vorba de prieteni care pot veni cu o idee originală sau cu o mobilizare, cu entuziasm. Cert e că au nevoie de susţinători.

Leu - surprind şefii, dar şi pe cei din jur, pe colaboratorii lor, cu o luare de poziţie. Pot renunţa la o activitate, dar continuă cu alta, dar rezolvă într-un mod foarte original lucrurile. Atenţie şi la relaţia cu şefii!

Fecioară - pot fi fericit suprinse de o veste foarte bună care le poate veni chiar pe cale oficială sau le este confirmat un rezultat foarte bun pe care l-au avut la locul de muncă. Se deschide o nouă perspectivă.

Balanţă - vestea bună poate veni din partea unui colaborator sau a partenerului de viaţă care are o realizare sau care vine chiar cu un câştig. E bine să aprecieze şi să susţină.

Scorpion - colaborează foarte bine cu o persoană care îţi schimbă dispoziţia. Dacă până acum era împotriva unei activităţi sau proiect, iată că se răzgândeşte şi tot felul de surprize bune şi întâlniri frumoase apar astăzi.

Săgetător - munca este foarte bine subliniată, au şi rezultate, au şi energie. Pot primi un colet nou sau se întâmplă ceva inedit la locul de muncă. Poate unii sunt sărbătoriţi sau apreciaţi.

Capricorn - un accent pus de planete pe inimă, sentimente şi emoţii, au nevoie de iubire şi tandreţe. Poate îşi fac o bucurie şi îşi cumpără un cadou sau se bucură pe rând. Oricum, dialogurile cu cei apropiaţi sunt minunate.

Vărsător - se gândesc la ale lor şi sunt foarte concentraţi pe interesele lor, unii dau bir cu fugiţii de la muncă pentru a-şi rezolva alte probleme personale, alţii au tot felul de satisfacţii şi bucurii în viaţa de acasă sau cea personală.

Peşti - ziua aduce vizite, surprize, întâlniri, contacte şi dialoguri foarte frumoase, fie pentru că cineva le dă nişte veşti minunate, fie pentru că sunt lăudaţi, apreciaţi, dar au şi o idee despre cum să rezolve o situaţie.
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close