Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele scapă de ceva care le stătea pe cap, Vărsătorii au o zi cu belşug

Horoscop 14 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele scapă de ceva care le stătea pe cap, Vărsătorii au o zi cu belşug

Responsabilitate astăzi, în situaţiile pe care le avem de rezolvat. Într-un fel sau altul, trebuie să arătăm destoinicie, pricepere, dar şi autoritate. O zi frumoasă şi fructuoasă pentru mulţi dintre noi.

Horoscop 14 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele scapă de ceva care le stătea pe cap, Vărsătorii au o zi cu belşug
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    14 Oct 2020   •   08:35

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Horoscop 14 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Au rezultate frumoase la muncă şi chiar iau atitudine în faţa şefilor. Cu alte cuvinte, ei ştiu mai bine decât şefii cum se rezolvă lucrurile.

Horoscop 14 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Dispoziţie foarte bună, mai ales sentimental. Mai ales Taurii foarte îndrăgostiţi sau care au chef de o mică escapadă îşi pot aranja o ieşire în oraş.

Horoscop 14 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Rezolvări şi realizări materiale şi financiare astăzi, foarte bune. De asemenea, e o zi foarte bună pentru a repara ceva, pentru a corecta, mai ales în casă, în cămin.

Horoscop 14 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Întâlniri care pot fi foarte interesante, cu o persoană în vârstă sau care are autoritate, influenţă şi pe care o ascultă Racii şi primesc sfaturi foarte bune.

Horoscop 14 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Muncesc cu sârg, poate pun de un nou proiect sau îmbunătăţesc un proiect care este în lucru acum. În tot cazul au rezultate foarte bune şi chef de lucru.

Horoscop 14 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Trebuie să vină cu nişte soluţii mai creative şi ingenioase şi se bazează în acest moment pe experinţa de până acum, dar pe care o îmbunătăţesc, o modelează şi rezolvă lucrurile mai repede decât ar fi crezut.

Horoscop 14 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pot avea o realizare, o rezolvare în casă, dar, de fapt, poate că nu rezolvă lucrurile, dar nici nu mai e nevoie să le rezolve. Deci, lasă în spate o treabă care le stătea pe cap.

Horoscop 14 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Sunt în formă foarte bună şi astăzi, au semne de prietenie şi popularitate, deci pot cuceri pe toată lumea, pot face noi cunoştinţe şi pot să se prezinte în formă, într-o lumină foarte bună.

Horoscop 14 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Au una din acele poziţii de autoritate şi leadership, conduc acolo unde se află prin opinii, prezenţă, dar mai ales prin experienţă şi pricepere.

Horoscop 14 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Primesc o veste bună sau un act care le rezolvă lucrurile şi au toate şansele să se întâmple lucrul acesta.

Horoscop 14 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Ziua poate aduce belşug, un cadou neaşteptat, o atenţie sau un gest foarte frumos din partea unei persoane de la locul de muncă sau sunt ajutaţi la locul de muncă.

Horoscop 14 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Au o zi foarte bună, cu vorbe bune şi întâlniri frumoase. E bine să fie un pic atenţi la etichetă, la manierele pe care le folosesc, pentru că persoana cu care se întâlnesc e foarte atentă la lucrul acesta, la politeţuri şi anumite cutume care trebuie respectate. 
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close