Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 octombrie. Zi destul de ciudată. Vin veşti neaşteptate

Horoscop 14 octombrie. Zi destul de ciudată. Vin veşti neaşteptate

Horoscop 14 octombrie. Zi destul de ciudată. Vin veşti neaşteptate
14 Oct 2015   •   09:32

 Zi de 14 octombrie destul de ciudata, avand in vedere ca fiecare dintre nativii zodiacului primeste vesti la care nu se asteptau sub nicio forma. Se anunta mari schimbari. BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 14 octombrie

Zi de miercuri 14 octombrie destul de ciudata pentru nativii din Berbec. Se pare ca au o serie de probleme de rezolvat la locul de munca, ceea ce ii face sa se simta foarte presati de timp. Nativii acestei zodii au nevoie neaparat de o vacanta.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 14 octombrie

Taurii isi dau seama miercuri de faptul ca relatia in care se afla trebuie sa se incheie. Au ajuns la concluzia ca nu are niciun sens sa isi faca rau nici lor nici persoanei care le este alaturi.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 14 octombrie

Zi de miercuri minunata pentru Gemeni! Au parte de vesti minunate pe plan profesional, in vederea inceperii unui nou capitol in cariera si mai mult decat atat primesc vesti foarte bune cu privire la starea financiara a unui membru apropiat al familiei. Viata amoroasa merge ca pe roate.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 14 octombrie

Zi minunata de miercuri pentru Raci. Afla una dintre cele mai bune vesti cu privire la viitorul lor financiar, ceea ce ii face sa se simta foarte linistiti si sa simta ca din nou capata stabilitatea de care au nevoie. Nativii acestei zodii intra intr-una dintre cele mai bune perioade ale vietii lor.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 14 octombrie

Leii au si ei o zi buna miercuri dupa ce afla vesti minunate de la persoana iubita. Nativii acestei zodii isi dau seama ca au alaturi un om care le ca sta alaturi in orice imprejurare.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 14 octombrie

Fecioarele incearca miercuri sa rezolve o serie de probleme de natura financiara, insa fara prea mult succes. Nativii acestei zodii incearca sa faca in asa fel incat sa se mentina pe linia de plutire din punct de vedere financiar.

Continuarea pe Lyla.ro

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac nativi
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close