Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au rezultate grozave azi, Racii găsesc soluţia la final de zi

Horoscop 14 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au rezultate grozave azi, Racii găsesc soluţia la final de zi

Horoscop 14 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Vom simţi astăzi două vibraţii, de la ora 15 energia se schimbă şi dacă în prima parte a zilei suntem mai sociali şi mai deschişi, după-amiază suntem mai organizaţi şi mai atenţi la avutul nostru.

Horoscop 14 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au rezultate grozave azi, Racii găsesc soluţia la final de zi
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    14 Sep 2021   •   08:47

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 14 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pot avea astăzi nişte rezultate grozave, mai ales în a doua jumătate a zilei, în bani sau în bunuri, şi rezolvă o situaţie patrimonială.

Horoscop 14 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, ziua poate aduce discuţii complicate mai ales în prima parte, cu diverse autorităţi sau specialişti, însă în a doua jumătate a zilei lucrurile se rezolvă şi găsesc o soluţie juridică.

Horoscop 14 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, atenţie la locul de muncă, oamenii sunt cu ochii pe voi şi tot ce spuneţi trebuie să fie corect, cântărit, justificat şi rezultatele pot veni la final de zi când cineva îşi dă un acord.

Horoscop 14 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, este o zi care aduce bucurii mai ales legate de copii sau de persoane cu care colaborează, multă creativitate în problemele profesionale, iar soluţia practică se găseşte la final de zi.

Horoscop 14 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, poate nu au chef foarte mult de muncă sau lucrurile li se par obositoare, lucrează mai bine singuri decât alături de ceilalţi, se pot concentra mai bine, iar rezultatele vin după ora 15.

Horoscop 14 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele să fie atente la acte, mai ales cele care prevăd bani sau termeni privind plăţile, au loc multe discuţii şi negocieri privind aceste date, cifre exacte, însă după-amiază lucrurile se ordonează.

Horoscop 14 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, şi în cazul lor este vorba de bani, pot fi tentate să cheltuiască un pic mai mult şi se dovedeşte că dacă amână un pic, spre seară găsesc o ofertă mai bună.

Horoscop 14 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, ziua aduce tot felul de discuţii, mai ales după ora 15, şi e foarte importantă atitudinea lor, cât de deschişi sunt, cât de înţelegători, iar tactul şi diplomaţia sunt foarte importante şi îi descurcă mai bine.

Horoscop 14 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

La Săgetători, discreţie astăzi. Chiar şi când e vorba de bani, poate este bine să ia informaţii din mai multe părţi, pot să li se dea nişte informaţii duscrete, chiar secrete, numai pentru ei, dar asta în a doua jumătate a zilei.

Horoscop 14 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, prudenţă în relaţiile sociale, mai ales în prima parte a zilei, aud multe, poate li se fac nişte destăinuiri, trebuie să fie foarte discreţi şi să nu creadă totul la prima mână. După-amiază,  au nişte soluţii financiare.

Horoscop 14 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii sunt plăcuţi şi sociali astăzi, se impun în faţa celorlalţi cu duhul blândeţii, înţeleg pe toată lumea, ştiu să pună pace între diverse entităţi, aşa încât la finalul zilei pot fi apreciaţi pentru înţelepciune şi răbdare.

Horoscop 14 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peştii au o zi foarte importantă în prima parte, se bizuie pe prieteni şi îi şi găsesc, chiar dacă trebuie să plătească ceva pentru asta, însă nu e ceva dificil sau prea greu. Atenţie la sănătate, după-amiaza.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close