Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 15 - 21 aprilie. Gemenii intră în tot felul de conflicte

HOROSCOP 15 - 21 aprilie. Gemenii intră în tot felul de conflicte

HOROSCOP 15 - 21 aprilie. Gemenii intră în tot felul de conflicte
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    11 Apr 2019   •   19:00

HOROSCOP 15 - 21 aprilie Berbec

Eşti mai competitiv decât în mod normal, în această săptămână. Nu contează despre ce activităţi este vorba, eşti pregătit să faci tot ce îţi stă în putinţă pentru a fi primul. Mai mult, ai curajul necesar să încerci o mulţime de lucruri noi.

HOROSCOP 15 - 21 aprilie Taur

Te confrunţi cu unele probleme financiare, în această săptămână. Vrei să faci anumite schimbări în ceea ce priveşte cariera, pentru a putea să scapi de stresul legat de bani. Mai mult, la mijlocul săptămânii te gândeşti din ce în ce mai mult la călătorii.

HOROSCOP 15 - 21 aprilie Gemeni

Apar unele conflicte cu o persoană importantă din viaţa ta. Fie că este vorba de cel mai bun prieten, fie că este vorba de partenerul de cuplu, conflictele apar pentru că nici unul dintre voi nu vrea să renunţe la orgoliu.

HOROSCOP 15 - 21 aprilie Rac

Nu ai energia necesară pentru a te implica în toate proiectele care se ivesc în această săptămână. Toată agitaţia din ultima perioadă te-a ajuns din urmă, astfel încât în această săptămână eşti extenuat şi tot ce îţi doreşti este puţin timp liber.

HOROSCOP 15 - 21 aprilie Leu

Se întâmplă multe lucruri în această săptămână. Primeşti veşti bune pe plan profesional. Astfel, este posibil să primeşti o ofertă de muncă mult mai bună sau o mărire de salariu. Mai mult, reuşeşti să treci la un alt nivel cu partenerul de cuplu.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop gemeni
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close