Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15-21 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Peştii îşi fac planuri de viitor, Capricornii trebuie să facă un compromis

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Peştii îşi fac planuri de viitor, Capricornii trebuie să facă un compromis

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Parcurgem o săptămână astrală foarte încărcată, din punct de vedere planetar, cu multe aspecte.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Peştii îşi fac planuri de viitor, Capricornii trebuie să facă un compromis
de Georgiana Adam    |    14 Noi 2021   •   09:42

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu.

Miercuri este ziua cea mai tensionată. Ne calculăm banii şi vedem perspective financiare noi pentru noi, iar vineri este zi tensionată pentru că avem Lună Plină sub patronajul Scorpionului. Sunt necesare nişte sacrificii sau nişte renunţări. Trebuie să vedem care sunt acelea.

O săptămână fabuloasă pentru toată lumea, cu multe aspecte astrale, cu Luna Plină în Scorpion care aduce schimbări. Trebuie să lăsăm ceva în urmă pentru a ne deschide pentru alceva. Facem sacrificii, dar măcar să ştim că e cu spor.

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Începutul de săptămână este energic, au Luna în semnul lor zodiacal. Luni şi marţi sunt foarte voluntari. Au iniţiativă, pot face multe lucruri pe care şi le-au propus neţinând cont de opiniile celorlalţi. Miercuri şi joi, tensiuni financiare. Orice perspectivă şi proiect ar alege trebuie să facă nişte sacrificii, şi cu bani puţini să rezolve lucruri mari. Pentru finalul de săptămână sunt posibile călătorii şi bine ar fi să iasă din cotidian şi din problemele uzuale, pentru a-şi limpezi gândurile.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Sunt mai atenţi luni şi marţi, la ce fac ceilalţi, ce decid alte persoane, care sunt perspectivele lor. Învaţă cu alte cuvinte din experienţele celorlalţi. Pentru miercuri şi joi, tensiuni privind propriile lor interese. Poate că trebuie să îşi schimbe atitudinea faţă de o persoană, să vadă în altă cheie un proiect, ca să aibă perspective sau soluţii. Pentru vineri după-amiază, sâmbătă şi duminică, din nou griji financiare şi poate sunt pregătiţi după ce au tăiat de pe listă nişte aspecte, lucruri sau acţiuni care nu le sunt prielnice, să facă sacrificii finaciare pentru a putea merge mai departe într-un plan personal.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Foarte sociale zilele de luni şi marţi. E bine să ştie să îşi ciulească urechile, pentru că pot afla multe veşti, nu neapărat de la prieteni şi cunoştinţe. În general vorbind, se  informează şi îşi iau nişte modele, sau învaţă din experienţele folositoare ale altora. Complicate zilele de miercuri şi joi, mai ales profesional, poate din cauza unor schimbări care nu ţin atât de persoane cât de sistem şi care le dau nişte planuri peste cap. Asta înseamnă că trebuie să găsească soluţii urgente la schimbările care se produs. În weekend sunt foarte băgaţi în priză şi le merg motoarele.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Începutul de săptămână este energic aduce sobrietate şi responsabilităţi diverse. Pe unele şi se asumă, pe altele nu. Unele sarcini sunt duse la bun sfârşit, însă de altele se descotorosesc, sau nu consideră că ei sunt responsabili. Autoritari, autonomi, pot lua decizii importante. Miercuri şi joi, tensiuni privind şi Luna Plină, mai ales pe axa sentimentală. Nu ştiu în cine să aibă încredere, nu ştiu ce promisiuni să creadă, cu cine să se combine, ce afaceri să facă şi cu cine şi iese puţină ceaţă în această privinţă. Cumva, lucrurile se pot combina sau strica din cauza banilor şi ar fi bine să lămurească de la început, în orice discuţie sau în orice aranjament, exact ce au de câştigat ei şi ceilalţi. În weekend au nevoie să se degajeze şi să îşi pună sufletul în ordine.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Luni şi marţi au multe întrebări, multe discuţii, şedinţe, informări. E greu să pună cap la cap nişte date, cifre sau acte pentru a avea foarte limpede în minte un tablou de ansamblu, ce au de făcut şi în ce context. Miercuri şi joi sunt zile tensionate legate de responsabilitate. Nu acceptă să li se pună în cârcă nişte lucruri la care nu au participat sau în legătură cu care au avertizat. Pe de altă parte se pot răzgândi chiar ei, în legătură cu un proiect sau acţiune, cu anumite responsabilităţi  şi îşi dau seama, din experienţă, că poate nu le place, nu li se potriveşte sau nu mai vor un anumit lucru. Şi de aici tot felul de deranjuri, inclusiv parteneriale, cu oamenii care s-ar fi aşteptat să ducă la bun sfârşit ceva. În weekend creează alte perspective, îşi schimbă planurile, gândurile şi merg pe drumul lor. 

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Luni şi marţi, interese diverse în legătură cu alte persoane. Poate că sunt stimulate şi încurajate de cineva care le cunoaşte şi ţine la ele şi e bine să asculte aceste sfaturi şi îndemnuri pe care le primesc la început de săptămână. Miercuri şi joi, zilele tensionate sunt legate mai curând de acte ce vizează banii: contracte, obligaţii contractuale, şi cumva sunt constrânse să facă anumite lucruri, ca să poată să îşi menţină locul într-o anumită instituţie sau sistem, şi aici începe deranjul. Poate că nu sunt de acord cu tot ceea ce se întâmplă acolo, dar, deciziile legate de perspective, în cazul în care vor să iasă dintr-o anumit ecosistem, le vor lua în weekend. 

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Luni şi marţi, zile de întâlniri. E important cum dau. Trebuie să cunoască eticheta şi protocoalele, astfel încât să se  prezinte bine, la anumite întâlniri. Pot fi întâlniri ma protocolare, chiar cu partenerul de viaţă dacă urmează să discute lucruri importante. Şi este posibil, pentru că miercuri şi joi, în familie şi în relaţia conjugală se discută nişte interese materiale şi financiare. Indiferent dacă relaţia este bună sau nu, au nişte scopuri comune material şi financiar. De asemenea, mijlocul săptămânii şi Luna Plină poate aduce un belşug material în cazul lor. Călătorii în weekend.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Muncesc de rup luni şi marţi, dau au energie, entuziasm şi elan. Au multe lucruri de făcut şi agenda lor e foarte încărcată. Sunt şi motivate să facă lucruri, pur şi simplu. Sunt purtaţi de o undă energetică foarte bună. Miercuri şi joi sunt zile mai tensionate datorită întâlnirilor şi poate pentru că vor să dea bine, sau abordează o persoană mai complicată şi pentru ast trebuie să se adapteze la acea persoană, la exigenţele ei, sau să o convingă într-un final să îşi dea acceptul pentru o colaborare. Se pare că reuşesc acest lucru. Calcule financiare spornice, cu belşug, pe care şi le fac în weekend.

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Luni şi marţi entuziasm şi elan, sau speranţă. Lucrurile merg bine, sau pur şi simplu sunt într-o stare sufletească tonică. Au şi imaginaţie şi creativitate, îi ajută şi în afaceri, pentru că văd soluţii, sau se ocupă de activităţile care îi inspiră şi le fac bine. Pot primi şi veşti bune pentru ei, chiar şi medicale sau financiare. Pornesc bine în această săptămână. Multă muncă marţi, miercuri şi joi. Dacă nu au chef de muncă, nu e bine, pentru că norocul le-a adus spiritul de datorie şi spiritul de abnegaţie. Dacă nu pot face o treabă, să se jelească pentru că vor primi ajutor. În weekend, alături de partener sau au nevoie de cineva să le fie alături. 

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Familia, viaţa privată sau interesele personale sunt accentuate luni şi marţi şi ştiu să îşi vadă de ele, sau ştiu să vadă ce le ameninţă. Siguranţă sub orice fel, inclusiv medical sau de stare de bine. Pot fi discuţii în casă la început de săptămână privind confortul şi responsabilităţile fiecăruia. Miercuri şi joi, zile tensionate şi vizează iubirea. Sentimentele lor faţă de partner, dar şi reacţiile partenerului la sentimentele lor. Prea multă libertate, poate sunt şi ei puţin geloşi, sau nu înţeleg planurile, perspectivele, viziunea de viaţă a partenerului şi de aici poate se strică şi nişte scopuri comune. De aceea au nevoie să mai lase de la ei în weekend, ca lucrurile să meargă bine. 

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Luni şi marţi sunt zile de informare. Au nevoie să afle cum se face ceva. Poate fi o operaţiune profesională, sau poate fi altceva legat de descurcarea în viaţă. Se pot informa de la oameni care au reuşit, sau pur şi simplu ştiu să facă nişte conexiuni, nişte legături. Întâlniri şi discuţii fructuoase şi inspiratoare. Miercuri şi joi, tensiuni privind confortul în casă, familie sau cu un membru al familiei care le dă un pic agenda peste cap a săptămânii, dar simt nevoia să întindă o mână de ajutor. În weekend este posibil să călătorească, doar acolo unde le este drag. 

Horoscop 15-21 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Bani, luni şi marţi. Discută mult, gândesc noi căi de a prospera, de a câştiga bani, sau de îşi pune în valoare talentele, ca să ajungă la bani şi sunt foarte motivaţi să dea mai mult din ei, pentru că au ce da. Miercuri şi joi, tensiunile şi Luna Plină vizează cunoaşterea şi actele. Dacă au idei valoroase la muncă sau într-o activitate pe care o desfăşoară, trebuie să se asigure  că au şi un pic cadru legal foarte clar, de care pot profita acum, pentru că le oferă nişte uşiţe. În weekend, multe discuţii în familie pentru a stabili nişte perspective de viitor. Planurile sunt mari, au încredere, dar e bine să rămână cu picioarele pe pământ. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close