Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15-31 mai 2023, cu Cristina Demetrescu. Racul are protecție divină, la Capricorni se deschide un nou capitol în viaţă

Horoscop 15-31 mai 2023, cu Cristina Demetrescu. Racul are protecție divină, la Capricorni se deschide un nou capitol în viaţă

Horoscop 15-31 mai 2023, cu Cristina Demetrescu. Jupiter, cea mai bună dintre planete, intră în zodia Taurului, astfel că aceşti nativi vor avea o perioadă benefică şi se vor purifica.

Horoscop 15-31 mai 2023, cu Cristina Demetrescu. Racul are protecție divină, la Capricorni se deschide un nou capitol în viaţă
Sursa foto: pixabay.com/Antena 3
de Georgiana Adam    |    15 Mai 2023   •   18:56

În plus, va urma o perioadă bună din punct de vedere material pentru multe zodii şi unii oameni pot scăpa de datorii.

"Intră Jupiter, cea mai bună dintre planete, după 12 ani în zodia Taurului, pe data de 16 mai și Taurul se eliberează acum de toată karma, de Eclipsa care a fost. Vom mai avea o Lună nouă în Taur, deci toate lucrurile bune vin la ei. Era normal cumva ca Taurul să se purifice în această perioadă. 

Marele benefic intră în Taur după 12 ani. Taurul este o zodie a banilor și aduce bunăstare, profit din investiții. 

Totuşi, Jupiter nu ne bagă în traistă, dar celor ingenioși, care au idei, Jupiter le dă curaj să plece la drum. Se anunță tranzacții bune, investiții, muncă, valorificarea tuturor ideilor. Va urma o perioadă bună din acest punct de vedere pentru cei care jonglează cu aceste pârghii financiare.

Citeşte şi: Horoscop mai 2023, cu Mariana Cojocaru. Penitență karmică la Scorpioni, blocaje evolutive la Fecioară

Oamenii pot scăpa de datorii, pot avea mai mulți bani în buzunar, pot învăța să își negocieze salariul, să pună semnul egal între munca pe care o fac şi valoarea pe care o au, pentru că sunt multe persoane care nu se apreciază la adevărata lor valoare.

Unii oameni pot abandona uşor anumite proiecte pe care le au acum, pentru că dau de greu, şi despre asta este vorba acum, de a putea trece, de a avea încredere şi curaj.

Şi această cruce fixă poate să inducă în sens negativ gelozie, posesivitate, avariţie, orgolii, dar cu mai multă răbdare se va trece şi peste acest hop", a spus, luni, astrologul Cristina Demetrescu.

Iată horoscopul pentru perioada 15-31 mai 2023, pentru fiecare zodie în parte, realizat de Cristina Demetrescu.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Berbec

Berbecul va avea această planetă, Jupiter, pe casa banilor, bani făcuți din muncă. Este adevărat că Berbecii pot face investiții sau își pot organiza salariul, în sensul bun al cuvântului, dar îi ajută și pe cei care vor să devină independenți, să se rupă de un angajator. Berbecul este pe plus din punct de vedere financiar.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Taur

Pentru Tauri, Jupiter aduce noroc, șansă, viziune, șansa de a călători în străinătate. Nativul Taur devine mult mai expansiv, adică scoate cumva bani de la visterie și investește, vrea pur şi simplu să trăiască. Au loc foarte multe evenimente de ordin personal, sunt favorizați cei care vor să își întâlnească o mare dragoste, să facă un copil, să se căsătorească, Jupiter este foarte abundent. Atenție, Tauri la îngrășare!

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Gemeni

La Gemeni, Jupiter finalizează tot felul de situații. În primul rând este o perioadă bună pentru sănătate, atât fizică, cât și cea mentală. Vine cu foarte multă liniște, cu o eliberare. Subconștientul Geamănului începe să lucreze cumva în favoarea lui, iar asta îl ajută să găsească tot felul de soluții pe care până acum nu le-a văzut, să finalizeze conflicte, să ajungă la pace cu anumite persoane, să închidă niște cicluri.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Rac

Racul are protecție divină, în primul rând prin oameni, pentru că așa lucrează Dumnezeu. Sunt oameni prieteni în jurul lui, care vor să îl ajute, să îl susțină, oameni bine poziționați la care Racul apelează și îi promovează ideile sau chiar proiectele noi.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Leu

Pentru Lei totul este un regal, pentru că vorbim de funcții, despre numere, nume, promovare, creștere profesională, recunoaștere, premii, Oscaruri. E pe cai mari Leul. Până pe 12 iulie, pentru toate zodiile, Jupiter se intersectează cu destinul, care are un circuit de 18 ani, deci este o dată-n viață. Atenție, poziția dintre Marte și Pluto îi împiedică pe cei care vor să aibă ce nu e al lor. Dar pentru cei care merită și se poziționează bine este excepțional, putem vorbi și de căsătorie pentru Lei, pentru că asta înseamnă și schimbare de nume.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Fecioară

Fecioarele pot călători în interes de serviciu sau pentru ele, pentru studii. Se deschid anumite orizonturi pentru zodia Fecioarei, evenimente care sunt și dincolo de granițele țării. Dau examene de specialitate importante și pot publica, dacă au de gând să scrie.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Balanţă

Pentru Balanțe, totul este pe plus din punct de vedere financiar, apar profituri, și din alte surse decât salariul - prin căsătorie, parteneri, comisioane, dividende sau chiar pot vinde anumite proprietăți, pot valorifica. Pot beneficia și de anumite despăgubiri din procese sau reduceri.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Scorpion 

Scorpionii au o perioadă fabuloasă din punct de vedere sentimental, pot ajunge să se căsătorească. Atenție, însă, Jupiter pe casa relațiilor aduce și divorțuri, acolo unde sunt persoane  care au fost înțepenite în anumite relații și nu au mai reușit să iasă. Aduce câștiguri din procese pentru Scorpioni și parteneriate bune în afaceri. 

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Săgetător 

Săgetătorii vor avea o perioadă bună din punct de vedere medical, a fost acest Mercur retrograd pe sănătate și nu a dat niște rezultate bune din punct de vedere medical, dar acum intră Jupiter, marele benefic, și îi ajută pe Săgetători în activitatea lor. Astfel că, în acestă perioadă, aceşti nativi devin expansivi, pot obține locuri de muncă dincolo de granițele țării, au idei, devin independenți. Îi ajută foarte mult din punct de vedere profesional, mai ales să își atingă câteva scopuri pe care le au. 

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Capricorn 

Pentru Capricorni urmează o perioadă nemaipomenită din punct de vedere sentimental, pentru că asta se întâmplă când intră Jupiter odată la 12 ani. Știm că ne îndrăgostim de mai multe ori, dar iubim o singură dată. Vine cu dragoste, cu iubire, dar și cu foarte multă creativitate pentru Capricornii care vor să spargă gheața aceea rigidă pe care o au ei cu viziunile lor profesionale. 

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Vărsător 

Vărsătorii se pot muta, pot vinde, pot rezolva o serie de probleme patrimoniale cu familia, pot ajunge la o serie de consensuri cu familia. Pot lua inițiativa sau se pot muta, de exemplu, din țară sau își pot extinde familia. Vine și cu multă liniște și sănătate, pentru că Jupiter în casa a patra pentru Vărsători înseamnă destul de multă liniște, pace şi faptul că închid anumite cicluri mai greoaie. 

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Pești 

Peștii se pot înscrie la anumite cursuri, se pot recalifica, durează un an de zile acest tranzit, așa că au suficient timp să învețe, să se certifice. Își pot lua o mașină care să îi țină mult și să fie bună, contează și lucrul acesta. Pot face activități de comerț, atunci când au anumite abilități în care nu au încredere. Jupiter este foarte bun pentru vânzare, pot începe să predea, să își facă mai mult curaj și să îi educe și pe alții din ce știu ei sau pot să se apuce de scris, a spus astrologul Cristina Demetrescu, luni, la emisiunea Vorbeşte lumea.

×
Subiecte în articol: Horoscop Cristina Demetrescu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close