Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt mai rezervaţi şi tăcuţi, iar Vărsătorii ştiu să bată la uşi şi să insiste

Horoscop 15 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt mai rezervaţi şi tăcuţi, iar Vărsătorii ştiu să bată la uşi şi să insiste

O zi minunată sub aspect relaţional, trebuie să fim un pic mai receptivi la ce îşi doresc sau nu îşi doresc persoanele apropiate. Ziua este bună şi datorită persoanelor de calitate cu care ne însoţim astăzi.

Horoscop 15 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt mai rezervaţi şi tăcuţi, iar Vărsătorii ştiu să bată la uşi şi să insiste
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    15 Apr 2022   •   09:05

Camelia Pătrăşcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 15 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Ziua e bună, mai ales întâlnirile pot fi fructuoase, pentru că se lămuresc în legătură cu intenţiile unora, sau cât îi pot ajuta unii pe ei. 

Horoscop 15 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Mai ales în sfera profesională sau în activităţile concrete, pot colabora cu diverse persoane, care pot fi foarte binevoitoare şi primitoare. 

Horoscop 15 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Ştiu la ce uşi să bată şi cum să bată. Au foarte mult farmec şi mizează foarte mult pe el. Întâlnirile sunt frumoase şi cu puţini ochi dulci.

Horoscop 15 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Prudenţă şl rezervă, poate chiar o etichetă foarte riguroasă. Face o bună impresie. Cu alte cuvinte, nu ies din marginile lor, dar se întâlnesc cu persoane care apreciază coerenţa şi consecvenţa. 

Horoscop 15 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Foarte diplomaţi, ştiu să asculte şi ce să vorbească. Simt foarte bine persoana din faţa lor şi de aceea pot avea dialoguri constructive cu toată lumea. 

Horoscop 15 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Discuţii despre bani, negocieri diverse şi e bine că sunt foarte sincere şi pun cărţile pe masă. În felul acesta ştiu ce primesc sau ce trebuie să dea.

Horoscop 15 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanţă

Vorbim de multă intuiţie relaţională. Astăzi sunt foarte buni psihologi şi tocmai de aceea reuşesc să convingă, să lămurească sau să citească persoana din faţa lor.

Horoscop 15 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Sunt prudenţi şi poate mai rezervaţi, mai tăcuţi, dar ştiu să analizeze foarte bine ce se întâmplă cu persoanele din faţa lor. Nu prea scoatem nimic de la ei azi.

Horoscop 15 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Ziua aduce prieteni şi relaţii frumoase. Pot face noi cunoştinţe şi chiar au dispoziţie socială şi lipici.

Horoscop 15 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Mai ales în relaţiile oficiale, aspectele zilei subliniază diplomaţia, tactul, răbdarea şi prundenţa. De aceea nu riscă nimic şi se pot face remarcaţi prin calităţi excepţionale de lideri. 

Horoscop 15 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Au nevoie de diverse persoane, ştiu să bată la uşi şi să insiste. Trebuie să aducă însă argumente logice, raţionale şi nu emoţionale.

Horoscop 15 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Peşti

Se bazează pe cineva, mai ales în a doua jumătate a zilei şi au nevoie de o persoană care aduce ritm, răbdare, prudenţă şi chiar o viziune mai liniştioare asupra evenimentelor. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close