Antena 3 CNN Horoscop 15 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii iau decizii foarte bune, Săgetătorii pun bani deoparte

15 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii iau decizii foarte bune, Săgetătorii pun bani deoparte

15 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Muncă și constinciozitate astăzi. Atenție la relațiile cu autoritățile. Unii s-au putea să se supere dar alții să se impună. O zi cu adevărat specială. Ne obligă să fim înțelepți dar, de asemenea, să trecem și la treaba fără amânări.

15 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii iau decizii foarte bune, Săgetătorii pun bani deoparte
de Mia Lungu    |    15 Dec 2020   •   08:59

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

15 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii pot avea o zi un pic furtunoasă, mai ales dacă sunt contrări cu autoritățile sau șefii. Au argumente și nu cedează ușor.

15 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri ziua poate aduce o foarte bună coordonare, mai ales în urma veștilor pe care le primesc de la autorități sau oficiali. Și își pot da seama, pe de-o parte, ce le lipsește sau ce trebuie să facă, însă iau decizii foarte bune.

15 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni este vorba de foarte multe calcule legate de sănătate, avere dar și de bani. Vor să țină cu dintîi de tot ceea ce este  acum esențial în viață lor și să-și apere bunurile.

15 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, relațiile personale sunt vizate. Pot există mici ciocniri, mai ales dacă trebuie să ia o decizie și jenează pe cineva, partenerul de viață sau un colaborator apropiat. Dau înapoi.

15 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, vorbim de o zi care aduce efort și muncă, mai ales în plan organizatoric și mai ales dacă unii dintre Lei vor să închidă taraba sau vor să înceapă un alt drum. Trebuie să fie foarte atenți la aspectele administrative.

15 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele sunt intuitive și inspirate. Își arată cunoștințele acumulate, foarte buni profesioniști așa că pot fi aplaudați, premiați, pentru lucrurile pe care le fac acum. Dar trebuie să rezolve lucrurile fără bani.

15 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe este o zi cu multă muncă, mai ales în a două jumătate a zilei au spor. De aceea, trebuie să aibă răbdare să se vadă roadele astăzi. Atenție la ciocniri cu partenerul de viață.

15 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, trebuie să fie atenți la acte. Poate trebuie să obțină o aprobare sau își dau seama că au întârziat cu un drum la autorități sau la un birou de unde trebuie să obțină ceva. Fără amânări poate reușesc să rezolve în a două parte a zilei.

15 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, banii sunt foarte bine chivernisiti. Probabil amână astăzi o plata sau o cheltuiala. Sunt foarte fericiți dacă reușesc să pună deoparte ceva.

15 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni ziua poate aduce astăzi dorințe prin care vor să-și împlinească o nevoie sufletească. Fie să discute cu cineva, fie să ia o decizie prin care-și ordonează un pic viața. Nu sunt mulțumiți în special de viață persoanală și de relația cu familia.

15 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsaăorii au o zi-încheiere. Trebuie să finalizeze o etapă, sau o lucrare pe care au început-o, sau trag o concluzie. În tot cazul sunt mai discreți și mai reflexivi.

15 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, întâlnirea cu o persoană mai în vârstă, pe care se bazează, de la care așteaptă informații sau inspirație, este foarte importantă astăzi. De aceea, e bine să asculte ce li se spune și să nu se contreze, ci să citească și printre rânduri.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close