Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii au o întâlnire dificilă, iar Peştii primesc o vizită neaşteptată

Horoscop 15 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii au o întâlnire dificilă, iar Peştii primesc o vizită neaşteptată

Horoscop 15 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Cea mai complicată zi a săptămânii. Unii îşi pierd speranţa, alţii îşi pierd prietenii. Ziua de astăzi ne cere să ne pliem repede, nu să reacţionăm. Zilele următoare vor aduce şi înţelesuri mai profunde.

Horoscop 15 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii au o întâlnire dificilă, iar Peştii primesc o vizită neaşteptată
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    15 Dec 2021   •   09:24

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 15 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Bani pierduţi astăzi, sau risc de pierderea banilor dacă nu au fost bine investiţi, sau dacă cineva vrea o datorie înapoi.

Horoscop 15 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Tensiunile pot fi legate de autorităţi, se ciocnesc cu persoane care le impun lucruri şi nu sunt de acord cu ele, pentru că nu li se potrivesc.

Horoscop 15 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Tensiuni legate de mediu. Se întâmplă lucruri, care sigur îi afectează şi pe ei, dar nu direct deocamadată, însă sunt foarte atenţi şi poate unii îngrijoraţi.

Horoscop 15 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Ziua poate aduce schimbare de opinie, de optică, de dispoziţie, de prietenie din partea unei persoan, şi dintr-odată se simt abandonaţi.

Horoscop 15 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Tensiuni în relaţiile parteneriale de colaborare sau conjugale. Au sentimentul că nu sunt urmaţi de nimeni, asta pentru că nimeni nu înţelege încotro se îndreaptă, sau de ce ei văd şi alţii nu văd.

Horoscop 15 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pot fi surprinse de un răspuns negativ din partea unei autorităţi sau nu au limbaj comun cu o persoană. Nu toată lumea citind o lege înţelege acelaşi lucru, sau uitându-se la un eveniment, decriptează de acolo aceleaşi înţelesuri. 

Horoscop 15 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Ziua poate fi complicată din cauza unor pierderi financiare, dar nu ale lor, ale altei persoane care li se plânge sau pe care trebuie să o sprijine. Poate fi partenerul.

Horoscop 15 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

O întâlnire dificilă astăzi. Poate chiar sunt iritaţi de o persoană cu care se întâlnesc, pentru că nu reuşesc să o ghicească sau să îi facă pe plac. Pe de altă parte, dacă au întâlniri importante, trebuie să cunoască codul/eticheta, care nu prea le vine bine.

Horoscop 15 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Atenţie la sănătate. Veşti neaşteptate, sau crize, sau dispoziţii corporale care îi surprind şi e bine să le acorde atenţie. 

Horoscop 15 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Au şi ei complicaţii sentimentale. O persoană apropiată de sufletu lor îşi poate schimba dispoziţia, are alte opinii şi cumva există risc să se închidă o uşă a inimii.

Horoscop 15 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Ziua aduce veşti neaşteptate, mai ales în familie sau legate de habitat şi de confort de care trebuie să se ocupe, deşi nu la asta le stătea gândul. 

Horoscop 15 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

O vizită neaşteptată, sau o discuţie telefonică cu cineva care le dă nişte veşti surprinzătoare, care nu ţin atât de interesul lor, ci de un cadru mai larg care i-ar putea afecta şi pe ei mai târziu.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close