Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 15 decembrie. O zodie are toate șansele să se îndrăgostească la prima vedere

Horoscop, 15 decembrie. O zodie are toate șansele să se îndrăgostească la prima vedere

Horoscop, 15 decembrie. O zodie are toate șansele să se îndrăgostească la prima vedere
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Dec 2017   •   23:40

Horoscop, 15 decembrie. Conjunctia Mercur-Venus poate favoriza atitudinile si initiativele indraznete sau chiar exagerate in plan sentimental. Sub aceasta influenta astrala suntem dispusi sa facem declaratii pe care nu am indraznit pana acum sa le rostim, dar exista si riscul sa devenim suspiciosi sau chiar gelosi din motive marunte sau inexistente. Azi este necesar mai mult ca oricand sa ne pastram echilibrul.

Horoscop, 15 decembrie. Berbec: Incepeti sa aveti mai multa incredere in dumneavoastra si sa va recapatati optimismul. Va sfatuim sa nu neglijati problemele celor apropiati, pentru ca altfel riscati sa vi se reproseze ca sunteti indiferent. Azi este recomandat sa fiti cat mai prudent si sa respectati cu strictete legea, regulamentele etc.

Horoscop, 15 decembrie. Taur: Se pare ca simtiti nevoia sa faceti o schimbare importanta in plan sentimental. Este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana care va capteaza imediat atentia. Poate fi o dragoste la prima vedere, dar sa va temperati tendinta de a deveni prea indraznet. Puteti sa va ascultati intuitia.

Horoscop, 15 decembrie. Gemeni: In prima parte a zilei aveti tendinta de a va implica in prea multe activitati in acelasi timp si riscati sa va irositi energia. Este o zi buna pentru castiguri financiare usoare, cu conditia sa evitati speculatiile. Puteti conta pe ajutorul prietenilor, dar ar fi bine sa ascultati si parerile membrilor familiei.

Horoscop, 15 decembrie. Rac: Se pare ca treceti printr-o perioada nu tocmai grozava din punct de vedere financiar si va preocupa gasirea unor noi surse de venituri. Spiritul de aventura si indrazneala v-ar putea indemna sa va asumati prea multe riscuri. Va sfatuim sa fiti prudent si sa evitati cu mare atentie orice incalcare a legii.

Horoscop, 15 decembrie. Leu: Este posibil sa primiti oaspeti din alta localitate sau sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate. O persoana mai in varsta din familie v-ar putea da sfaturi utile intr-o problema sentimentala. Va sfatuim sa nu faceti gesturi sau afirmatii care risca sa provoace gelozia persoanei iubite.

Horoscop, 15 decembrie. Fecioară: Se pare ca azi nu prea sunteti in forma, iar simtul practic este redus. Va recomandam sa amanati calatoriile de afaceri si investitiile. Nu evitati comunicarea cu cei din jur, pentru a nu fi inteles gresit! Desi parcurgeti o perioada favorabila in plan sentimental, azi aveti tendinta sa faceti din tantar, armasar, si riscati sa tensionati relatia cu persoana iubita.

Mai multe pe eastrolog.ro.

×
Subiecte în articol: previziuni astrologice Horoscop
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close