Antena 3 CNN Horoscop 15 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele își fac o bucurie, Vărsătorii au o seară calmă și liniștită

15 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele își fac o bucurie, Vărsătorii au o seară calmă și liniștită

15 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. O zi destul de indecisă, pentru că nu sunt aspecte importante astăzi. De aceea putem trăi chiar și momente de confuzie sau lipsa perspectivei de viitor. O zi care ne recomandă să avem calm, pentru că aspectele se îmbunătățesc spre seară și în zilele următoare.

15 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele își fac o bucurie, Vărsătorii au o seară calmă și liniștită
de Georgiana Adam    |    15 Ian 2021   •   08:30

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

15 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, viitorul are mai multe posibilități, direcții pe care se poate evolua. Așa că e bine să nu aleagă deocamdată nimic, dar să ia totul în calcul.

15 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, mai ales dacă au lucruri importante pe care și-au propus să le rezolve, pot avea sentimentul că nu sunt destul de destoinici. Să se uite mai bine la ei, pentru că au toate datele.

15 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

La Gemeni vorbim de confuzie. E posibil să nu știe ce să înțeleagă în legătură cu o persoană, o situație sau o activitate pe care o desfășoară. Pentru că lucrurile sunt destul de neclare.

15 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci vorbim de o zi în care e bine să fie mai atenți la avutul lor dar și la energia lor. Cu cine își petrec timpul sau cui oferă ajutor.

15 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Leii se confruntă astăzi cu rezultatul unor acțiuni și poate prin ochii celorlalți reușesc să se vadă mai realist. Așa că să ia aminte la gesturile sau vorbele pe care alții le adresează.

15 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare este adevărat că în muncă pe care o desfășoară se întâmplă tot felul de lucruri necalculate, dar trebuie să facă față lor, pur și simplu dansând cu viața.

15 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe vorbim de o zi în care este bine să se premieze. Este indicat să-și facă o bucurie, să nu aștepte de la ceilalți recompense.

15 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni ziua poate aduce, mai ales în prima parte, liniște. Lucrurile oarecum se așează și poate reușesc să pună mai clar, cap la cap, niște informații pentru a ști cum stau și ce au de făcut.

15 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au multe informații, multe date. Și poate e bine să se consulte cu cineva înainte de a lua o decizie, mai ales dacă trebuie să și acționeze spre seară într-un mod mai important, decisiv.

15 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii nu au voie să cheltuiască, deși pot fi foarte tentați să impresioneze pe cineva printr-un cadou. Dar cele mai frumoase atenții sunt cele care vin din inima și au profunde semnificații, nu valoare în bani.

15 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii pot fi indeciși, au stări fluctuante, și asta pentru că Luna le trece prin semn. De aceea, să fie blanzi cu ei și să aștepte niște tranzite mai bune. Seara este mult mai calmă și liniștită.

15 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești vorbim de o zi cu atenționare privind sănătatea. Mai ales pacea sufletească trebuie menajată. Ziua se încheie foarte bine, cu o veste minunată și, de aici, idei și soluții.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close