HOROSCOP 15 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au o zi glorioasă. Balanțele află un secret

15 Ian 2020   •   09:07
HOROSCOP 15 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au o zi glorioasă. Balanțele află un secret sursă foto: captură Antena 3

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu a prezentat miercuri, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de 15 ianuarie. Muncă azi, dar cu folos și cu rezultate bune pentru toată lumea.

HOROSCOP Berbec - pot avea glorie azi datorită muncii lor. Au organizat bine lucrurile, le-au prioritizat și au început să vină rezultatele.

HOROSCOP Taur - ingeniozitate și creativitate mai ales în ativitățile administrative. Se pot împiedica de un aviz, pe care îl pot obține dacă dau din coadă.

HOROSCOP Gemeni - o zi care poate aduce un cadou sau o reușită. Primesc sprijinul unui apropiat sau chiar al partenerului de viață.

HOROSCOP Rac - ziua aduce în prima parte a zile o confirmare. Poate fi vorba de o dispută unde ideile lor sunt apreciate sau li se dă dreptate după multă vreme.

HOROSCOP Leu - au parte de bani dacă se mobilizează. Nu trebuie să schimbe nimic, acolo unde lucrurile nu funcționează.

HOROSCOP Fecioară - vorbim de inspirație și mobilizare. Trebuie să își asculte intuiția și să meargă pe direcția sufletului.

HOROSCOP Balanță - ziua aduce informații secrete care pot ajunge la ele. Cineva face o indiscreție. În funcție de aceste date știu să își calculeze poziția sau alegerile.

HOROSCOP Scorpion - vorbim de prieteni până mai spre după amiază. Trebuie să treacă peste orgoliu și să ceară un sfat.

HOROSCOP Săgetător - sunt autoritari. Se bazează pe experiența lor și dau sfaturi.

HOROSCOP Capricorn - au un succes în acte. Au înălțime morală și se impun în fața altora.

HOROSCOP Vărsător - se bazează pe un prieten sau partenerul de viață. Calitățile profesionale pot fi un meșter și îi poate scoate din impas.

HOROSCOP Pești - sunt apreciați pentru calitățile lor sufletești. E posibil să consoleze pe cineva.

Parteneri
x close