Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Bat la uşă schimbări pentru Scorpioni, Peştii elimină ce e toxic din viaţa lor

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Bat la uşă schimbări pentru Scorpioni, Peştii elimină ce e toxic din viaţa lor

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Independență și simț civic astăzi, ne implicăm acolo unde nu ne prea fierbe oala, dar s-ar putea să fie interesant.

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Bat la uşă schimbări pentru Scorpioni, Peştii elimină ce e toxic din viaţa lor
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    15 Iul 2022   •   08:08

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, bună zi pentru prietenii, dar cu ceva cheltuială mai mult decât credeau ei. 

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, ziua aduce faimă și popularitate. În tot cazul, sunt aproape de oameni influenți și puternici, asta dacă nu cumva chiar Taurii sunt într-o astfel de poziție. 

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, călătorii sau drumuri, gândul le merge departe și își pot face niște planuri de vacanță. Pentru cei care sunt la drum, atenție mai ales la excese sau la viteză.

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de cheltuieli neprevăzute, dar se pare că nu sunt ale lor, ci ale partenerul de viață sau ale unui alte persoane, pe care o stimulează să dea ce n-a dat până acum. 

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, o zice aduce relații bune și poate că discuția cu cineva mai spre seară este răscolitoare și transformatoare, iluminatoare. Oricum, și înțelepciunea Leilor iese la suprafață. 

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele muncesc pe rupte, dar au rezultate în special după-amiază, Ele, cel puțin, sunt mulțumite de ce au făcut. 

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, maturitate afectivă, mai ales în relație cu copiii sau cu un membru al familiei, dovedesc multă înțelepciune. Pot negocia problemele, pot media problemele cuiva și dau sfaturi foarte pertinente. 

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii își fac ordine în casă, în planuri și în gânduri. Sunt preocupați de siguranța lor și a familiei lor, mai ales dacă bat la ușă niște schimbări, vor să lase lucrurile în urmă, în ordine. 

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, călătorii cu scopul de a petrece, atenție la excese sau la invitații și întâmplări neașteptate care nu duc neapărat la bine. Deci vigilență și fără alcool.

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, bani, economie și zgârcenie, dar așa sunt aspecte. Şi, totuși, de dragul cuiva parcă ar face o cheltuială. Rămâne să mai negocieze un pic. 

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, aspectele aduc înțelepciune, așezare în propria lor ființă, așa că toate lucrurile pe care le fac, mai ales sentimental, sunt din spirit de dreptate, de adevăr și de sinceritate. 

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Peștii sunt preocupați de confortul și de binele lor sau de sănătatea lor, dar pe termen lung, așa încât iau la analizat cam toate aspectele vieții, pentru a vedea care sunt elementele nepotrivite și toxice, spre eliminare. 

O zi care ne ajută, mai ales spre finalul zilei să fim înțelepți, să fim răbdători și să ne clarificăm sufletul, în special.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close