Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii iau atitudine, Leii sunt cu ochii pe partenerul de viață

Horoscop 15 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii iau atitudine, Leii sunt cu ochii pe partenerul de viață

Camelia Pătrășcanu a prezentat, vineri, horoscopul pentru ziua de 15 mai 2020. Cu toții vom avea o zi de destin, în care vom face doar ce ne îndeamnă conștiința.

Horoscop 15 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii iau atitudine, Leii sunt cu ochii pe partenerul de viață
Sursa foto: antena3
15 Mai 2020   •   08:45

Berbec - se despovărează de o grijă, fie întorcându-i spatele, fie luând o decizie curajoasă, indiferent de ce spun ceilalți.

Taur - într-o relație cu un prieten, iau o atitudine. Unii renunță la o prietenie, alții pun piciorul în prag și își cer drepturile. 

Gemeni - o zi de autoritate, mai ales în legătură cu o problemă importantă care îi sâcâie de foarte multă vreme. Pun și ei piciorul în prag.

Rac - relația cu autoritățile sau în cadrul unor proiecte foarte importante pe termen lung își impun voința, viziunea, și sub aspect moral, nu doar administrativ.

Leu - sunt atenți la ce face partenerul de viață sau o persoană foarte importantă,  inspiră și îndeamnă o persoană să realizeze lucruri și știu să și susțină. 

Fecioară - vor avea colaborări în care se manifestă  foarte puternic, spre surpriza unora fac o imagine grozavă și primesc susținere. 

Balanță - muncă și mobilizare mai ales pentru un proiect anevoios de care au fugit sau de care nimeni nu se mai ocupă, dar totuși trebuie făcut. Spirit de sacrificiu pentru balanțe. 

Scorpion - ziua poate aduce inspirație, fac lucruri mari doar dacă sunt mobilizați din interior și inima lor este acolo, în acțiunea pe care o întreprind și poate să iasă foarte bine.

Săgetător - iau poziție în cămin, fie sunt cu tot sufletul alături de o persoană și o îngrijesc, fie e vorba de casă și de niște investiții imobiliare. Se implică și rezolvă o problemă materială.

Capricorn - au planuri mari și îndrăznețe, renunțând la unele și îmbrățișându-le pe altele. În felul acesta se deschide o nouă viziune de viitor pentru ei și pot lua o decizie capitală pentru ei și pentru destinul lor.

Vărsător - se mobilizează cu privire la muncă și bani, se hătărăsc să facă ceva ce știu mai bine, să iasă din comoditate și să dea drumul  la treabă, la o afacere.

Pești - vorbim de o repoziționare față de o problemă care îi frământa și nu reușeau să o rezolve pentru că ei nu se plasau foarte bine în contextul respectiv. Dar schimbând dispoziția, se schimbă și viziunea și găsesc o altă soluție să rezolve lucrurile. 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close