Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 martie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii se bucură de dragoste. Gemenii au succes în plan profesional

Horoscop 15 martie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii se bucură de dragoste. Gemenii au succes în plan profesional

Horoscop 15 martie 2021, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Este o zi a reparaţiilor. Ne putem trezi puşi în stiuaţii asemănătoare cu cele din trecut, dar de data aceasta aplicăm lecţiile pe care le-am învăţat.

Horoscop 15 martie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii se bucură de dragoste. Gemenii au succes în plan profesional
de Georgiana Adam    |    15 Mar 2021   •   08:50

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrăşcanu, la Antena 3:

Horoscop 15 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii trebuie să îşi urmeze instinctul, flerul şi să rezolve lucrurile în propriul lor stil. Sunt susţinuţi de prieteni sau de persoane influente.

Horoscop 15 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Foarte atenţi la ce se întâmplă cu ceilalţi, slăbiciunile, vulnerabilităţile şi laşităţile lor. Doar le constată, deocamdată şi nu intervin.

Horoscop 15 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni este o zi foarte valoroasă sub aspect social. Pot avea succes, ştiu să se poarte cu mai mult tact sau prudenţă în relaţia cu ceilalţi şi să nu promită fără acoperire şi să nu creadă în promisiuni.

Horoscop 15 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Nu fac greşeala pe care poate au făcut-o în trecut, să dea credit sau să meargă pe mâna cuiva fără motive şi fără argumente.

Horoscop 15 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei este o zi care pregăteşte viitorul, se discută mult despre paşii pe care îi au de făcut. Poate e bine să nu se laude prea mult în faţa altora cu lucrurile pe care le fac, pentru a păstra energia în proiectele lor.

Horoscop 15 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, sunt atente la ezitările altora şi învaţă din faptul că poate au pierdut pe mâna altora în trecut. Ştiu să motiveze şi să avertizeze.

Horoscop 15 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Foarte atente la relaţiile personale, subliniază astăzi şi manifestă foarte mult tact şi înţelegere inclusiv pentru greşelile din jur.

Horoscop 15 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii muncesc mult azi şi ce au de îndreptat este cheltuiala de timp şi energie inutilă. Poate chiar îndreaptă un proiect sau o etapă într-un proiect în care au investit degeaba sau poate îşi dau seama şi sunt mai eficienţi.

Horoscop 15 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, vorbim de dragoste astăzi sub toate aspectele, atât romantic cât şi pentru munca lor. Se poartă cu mai multă înţelepciune, aşa cum poate nu au făcut-o cândva.

Horoscop 15 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni ziua aduce stabilitate, poate chiar stagnare, dar analizează şi se pregătesc mai bine pentru ceva ce au de făcut. Îşi vindecă, îşi rezolvă nişte ezitări sau neîncredere pentru a putea merge mai departe.

Horoscop 15 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Au o zi în care e mai bine să se bazeze mai mult pe ideile lor, oricât ar fi de fascinante diverse teze sau soluţii care vin de la ceilalţi. E bine să testeze dacă li se potrivesc.

Horoscop 15 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, ziua aduce reparaţii la nivel financiar. Dacă nu şi-au asumat cu curaj o funcţie sau un rol, probabil că o vor face de data aceasta. Sunt şi susţinuţi de o persoană care le dă curaj şi îi îndeamnă să meargă înainte.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close