Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii sunt autoritari, Balanțele au întâlniri valoroase

Horoscop 15 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii sunt autoritari, Balanțele au întâlniri valoroase

Horoscop 15 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi în care știm ce vrem dar nu prea suntem politicoși. Este o zi care ne îndeamnă pe fiecare să fim implicați. Deci nu avem voie să stăm pe margine. Și să fim verticali, să ne arătăm în toată splendoarea noastră.

Horoscop 15 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii sunt autoritari, Balanțele au întâlniri valoroase
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Noi 2021   •   09:01

Horoscop 15 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au Luna în semnul lor zodiacal, de aceea vor dori să facă doar așa cum simt. Cum îi îndeamnă intuiția, sufletul, dar și interesul. Se pot certa cu unii șefi.

Horoscop 15 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri ziua aduce circumspecție. E bine să nu dea curs primului imbold sau să zică cuvintele care le vin pe buze. E bine să fie un pic mai atenți la ce se întâmplă în jur, atenți și la acte și să anticipeze niște decizii ale șefilor.

Horoscop 15 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, foarte socială această zi. Sunt foarte importante întâlnirile. O vorba prinsă din zbor poate să fie extrem de valoroasă pentru ei. Să le dea o sugestie, să facă niște conexiuni și să știe și care este drumul lor mai departe.

Horoscop 15 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, autoritate și autoritarism. Sunt șefi, și în familie și la locul de muncă, și trebuie să își mențină poziția, dar cu argumente.

Horoscop 15 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii își deschid o nouă perspectiva de viitor. Unii ar spune că sunt foarte visători, că visează cu ochii deschiși. Dar, adevărul este că inspirația și spontaneitatea funcționează pentru ei. Chiar și un pic de exaltare lor le deschide căile. 

Horoscop 15 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, se bazează cumva pe îndemnurile sau încurajările pe care le primesc de la altcineva. De aceea e important lângă cine stau. O persoană care crede în ei sau o persoană care, dimpotrivă, sabotează.

Horoscop 15 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanțele pot avea întâlniri valoroase astăzi. Este important să cunoască mai multe despre persoană cu care se întâlnesc, astfel încât să provoace fără să deranjeze. Deci să obțină răspunsurile de care au nevoie, dar fără să îndepărteze persoană respectivă.

Horoscop 15 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii muncesc mult, au elan și energie. Nu neapărat pentru bani o fac, ci pentru că simt că e timpul. Trebuie să se mobilizeze sau să inițieze ceva.

Horoscop 15 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători este o zi plină de inspirație și de voie bună. Fie iau totul în joacă, și e permis, cu aspectele astrale de astăzi. Fie pur și simplu lucrurile le merg bine sau cheltuiesc ceva pentru plăcerea lor.

Horoscop 15 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii sunt mai centrați pe interesul lor, atât acasă cât și la muncă. Poate unii cu grijă pentru sănătate sau starea lor de bine. Nu prea se implică în poveștile din afară dar sunt foarte receptivi la ce este bine pentru ei și corpul lor.

Horoscop 15 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători multe informații, ședințe sau întâlniri. Sau pur și simplu conspecteaza din manuale, pentru că au nevoie să pună niște date cap la cap și mintea le merge brici. Vin cu idei originale.

Horoscop 15 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești ziua aduce un interes pentru bani. În sensul de a face mai multe sau de a se vinde mai bine. De a fi mai inspirați în felul în care își speculează atuurile și reușesc.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close