Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Inima le joacă feste Balanţelor, Gemenii află cine sunt cei care nu le vor binele

Horoscop 15 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Inima le joacă feste Balanţelor, Gemenii află cine sunt cei care nu le vor binele

Astăzi putem afla ce gândesc ceilalţi despre noi sau ce loc ne rezervă în viaţa lor. Este o zi un pic complicată, care ne cere tact şi să ascultăm cu mai mare atenţie ce vrea persoana importantă de lângă noi.

Horoscop 15 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Inima le joacă feste Balanţelor, Gemenii află cine sunt cei care nu le vor binele
de Georgiana Adam    |    15 Oct 2020   •   09:10

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Horoscop 15 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Risc de coliziune, pot fi ciocniri de opinii, intenţii, tot felul de situaţii care se pot crea tensionate cu partenerul de viaţă sau cu alte persoane apropiate.

Horoscop 15 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Ziua poate aduce suspiciuni, nemulţumiri legate de felul în care alţii îşi fac treaba şi e bine să lase loc de explicaţii înainte de a judeca.

Horoscop 15 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Atenţie la prieteni, dar şi la modul în care vă petreceţi timpul liber. Excesele sau oamenii care nu vă vor întotdeauna binele pot să-şi arate astăzi adevărata faţă.

Horoscop 15 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pot exista mici supărări sau mici conflicte cu autorităţile sau cu o persoană care se impune şi Racii chiar trebuie să dovedească fermitate.

Horoscop 15 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Au un mod de a gândi lucrurile şi de a acţiona în consecinţă greu de înţeles de către cei din jur. Au viteză, nu stau pe gânduri, dar sunt greu de urmat de alţii şi poate valorile în care ei cred nu sunt pe gustul unora.

Horoscop 15 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Ziua poate aduce tensiuni mai ales după-amiaza, poate fi vorba despre bani sau colaborări financiare. Aşteaptă mult de la ceilalţi, dar e bine să prezinte lucrurile în mod realist, să spună ce pot face şi ce nu pot face sau ce nu pot oferi.

Horoscop 15 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Au parte de emoţii, trebuie să se asigure că ce percep este clar şi limpede, pentru că inima le joacă feste, în sensul că văd lucrurile disproporţionat sau poate înceţoşat.

Horoscop 15 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Ziua poate aduce întâlniri cu persoane care se plâng de diverse situaţii, nu e treaba lor neapărat să ajute, dar e bine să asculte păsurile cuiva. În felul acesta, pot detensiona atmosfera.

Horoscop 15 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Au o zi relaţională un pic complicată, vor multe şi poate că şi transmit nişte mesaje foarte explicite pentru persoanele dragi, dar acest lucru nu înseamnă că oamenii au întotdeauna urechi sau sunt atenţi sau înţeleg exact mesajele pe care le transmit.

Horoscop 15 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Este o zi cu tensiune relaţională, mai ales dacă li se cere să ia o măsură, o decizie şi poate nu sunt cei mai potriviţi să facă un pas în acest moment, se simt poate presaţi şi au tendinţa de a intra în carapace.

Horoscop 15 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pun sub lupă nişte proiecte, nişte planuri, dar nu le rezolvă singuri, au nevoie de nişte colaboratori şi de aceea poate o discuţie sinceră cu o persoană cu care lucrează ar fi mai indicată decât să facă tot felul de supoziţii.

Horoscop 15 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Ziua poate aduce încercarea de a convinge pe cineva să fie alături de ei din punct de vedere material sau financiar sau să aibă aceleaşi scopuri financiare şi materiale ca ei. Duc muncă de lămurire în acest sens.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close