Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 octombrie. Zi de joi interesantă. Atitudine neaşteptată din partea şefilor

Horoscop 15 octombrie. Zi de joi interesantă. Atitudine neaşteptată din partea şefilor

Horoscop 15 octombrie. Zi de joi interesantă. Atitudine neaşteptată din partea şefilor
15 Oct 2015   •   09:18

Zi de joi tumultuoasa din toate punctele de vedere. Unii dintre nativii zodiacului au mare ghinion. Gemenii si Varsatorii insa au una dintre cele mai bune zile ale acestui an.
BERBEC – horoscopul zilei de joi, 15 octombrie

Zi de joi interesanta pentru nativii din Berbec avand in vedere ca se consfrunta cu o atitudine neasteptata din partea sefilor. Isi vor da seama ca ar fi cazul sa puna mai mult accent pe viata profesionala.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 15 octombrie

Taurii pricep joi in sfarsit care sunt adevaratele probleme cu care se confrunta in relatie. Nativii acestei zodii ajung la concluzia ca ca este in interesul lor sa puna punct relatiei in care se afla.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 15 octombrie

In sfarsit, Gemenii au vesti bune cu privire la starea lor profesionala. Se prevede in viitorul foarte apropiat schimbarea locului de munca, dupa ce foarte multa vreme s-au chinuit pentru acest lucru.

RAC – horoscopul zilei de joi, 15 octombrie

Racii intra joi in posesia unei sume foarte mari de bani. Aceasta suma de bani ii face pe nativii acestei zodii sa isi dea seama ca isi pot lua viata in maini, din nou.

LEU – horoscopul zilei de joi, 15 octombrie

Leii au o zi destul de agitata joi, din punct de vedere profesional. Insa acest lucru ii multumeste pe deplin, avand in vedere ca fac astfel rost de bani.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 15 octombrie

Fecioarele se lovesc de probleme de natura financiara, dupa ce apar o serie de cheltuieli la care nu se asteptau. Nativii acestei zodii intra intr-un impas financiar.

Continuarea pe Lyla.ro

 




×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac semne zodiacale
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close