Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Atenţionări pentru Lei şi Balanţe, o zi cu rezolvări pentru Fecioare

Horoscop 15 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Atenţionări pentru Lei şi Balanţe, o zi cu rezolvări pentru Fecioare

O zi cu foarte bună cu energie astăzi, o putem folosi atât în activităţi practice, profesionale, cât şi în relaţii sentimentale. O zi bună, în care putem avea rezultate, totul e să ne punem pe treabă.

Horoscop 15 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Atenţionări pentru Lei şi Balanţe, o zi cu rezolvări pentru Fecioare
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    15 Sep 2020   •   09:30

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3:

HOROSCOP BERBEC - mai ales prima parte a zilei este mai luminoasă şi mai jovială. Spre seară, mai au ceva sarcini de rezolvat.

HOROSCOP TAUR - sunt şi ei într-o formă bună, dar foarte centraţi pe interesele lor şi pe capriciile lor şi îşi fac o mică surpriză. Spre seară, e nevoie să susţină pe cineva.

HOROSCOP GEMENI - ziua poate aduce, mai ales în prima parte, surprize frumoase şi experienţe inedite. Pot ajunge în locuri în care nu au mai fost.

HOROSCOP RAC - au o zi fructuoasă sub toate aspectele, şi nu neapărat în bani. Investesc timpul în activităţi care le sunt utile sau fac economie de timp şi de energie, rezolvând mai uşor lucrurile.

HOROSCOP LEU - e posibil să fie un pic mai orgolioşi, mai ales în prima parte a zilei, de aceea reuşesc să se impună în confruntări, dar fac lucrurile în stilul lor şi aşa cum le pică lor bine. Atenţie la cheltuieli spre seara, după ora 18!

HOROSCOP FECIOARĂ - o zi aducătoare de rezolvări, dar fără să se zbată prea mult şi poate e bine chiar să nu se ocupe de sarcinile care le displac. Spre seară, au o intuiţie foarte bună şi reuşesc să vorbească cu o persoană pe care o caută demult.

HOROSCOP BALANŢĂ - ziua aduce, mai ales în prima parte, tot felul de activităţi plăcute şi întâlniri sau întâmplări care le amuză. Spre seară, atenţie la sănătate şi la oboseală! Vă trebuie mai multă odihnă.

HOROSCOP SCORPION - sunt foarte populari, sunt în formă, au o zi bună şi deciziile mari sau activităţile mai dificile ar fi bine să fie puse până în prânz. După-amiază, chef de întâniri cu prietenii, se laudă un pic.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - au o zi foarte valoroasă, mai ales sub aspectul întâlnirilor, discuţiilor, şi chiar sub aspect moral. Este important ca la finalul zilei, să nu-i reproşeze nimic. Când îşi fac bilanţul, să ştie că au fost corecţi.

HOROSCOP CAPRICORN - au o zi care pune accentul pe interesele altora - oameni care îi sprijină, pe care îi laudă, pe care îi sfătuiesc şi este important să fie un pic mai atenţi la cei din jur. Le este apreciată această grijă.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - sunt într-o mare formă, mai ales în prima parte a zilei, şi reuşesc cu multă abilitate, dibăcie şi farmec personal să rezolve problemele.

HOROSCOP PEŞTI - muncesc, sunt în formă, au o zi bună, important e să rămână motivaţi până la finalul zilei. În tot cazul, scade un pic energia după ora 16, aşa că e bine să facă activităţile mai importante, în prima parte a zilei.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close