Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii pot reuşi în ceea ce îşi propun, iar Gemenii cântăresc foarte atent ce dau şi ce iau

Horoscop 15 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii pot reuşi în ceea ce îşi propun, iar Gemenii cântăresc foarte atent ce dau şi ce iau

Horoscop 15 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi a preciziei şi a profesionalismului. Trebuie să fim foarte clari, foarte expliciţi în tot ceea ce facem şi comunicăm cu ceilalţi. Este o zi în care ne bazăm şi pe alţii în ultimă instanţă, dar noi suntem cei care facem dovada profesionalismului şi a exigenţelor noastre.

Horoscop 15 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii pot reuşi în ceea ce îşi propun, iar Gemenii cântăresc foarte atent ce dau şi ce iau
de Georgiana Adam    |    15 Sep 2021   •   09:28

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 15 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pot reuşi în ceea ce îşi propun şi sunt apreciaţi de şefi. Important este să se concentreze foarte bine pe ce au de făcut. 

Horoscop 15 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

E bine să fie un pic mai atenţi la aspectele juridice, să se asigure că ei sunt corecţi şi când discută cu alte persoane care nu îşi fac treaba foarte bine, să aducă argumente concrete, fără emoţii.

Horoscop 15 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Atenţie la tăierea colţurilor. Cu alte cuvinte, corectitudine până în ultima clipă. Cântăresc foarte atent ce dau şi ce iau şi pot colabora cu ceilalţi dacă îşi fac datoria.

Horoscop 15 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Ziua anunţă, mai ales în a doua jumătate a zilei întâlniri foarte importante, sau luări de poziţie. 

Horoscop 15 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Muncă multă astăzi, foarte bine organizată. Poate se ocupă şi de nişte proiecte mai vechi care au stat în aşteptate până acum, dar rezolvă foarte repede lucrurile şi le aduc la linia de plutire.

Horoscop 15 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Ziua poate aduce exactitate precisă, se felicită pentru profesionalism sau pentru corectitudinea cu care rezolvă lucrurile. Au mintea foarte concentrată. 

Horoscop 15 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Poate că e mai bine să lucreze în discreţie, ca să se concentreze mai bine, să îşi vadă de treaba lor. Poate repară nişte greşeli din trecut, sau lucruri care au aşteptat cam mult pentru a fi rezolvate. De asemenea, lucru şi în casă.

Horoscop 15 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Munca de astăzi se referă mai mult la dezbateri şi schimb de informaţii. Au nevoie de specialişti sau de prieteni, de nişte informaţii de la alţii care sunt mai pricepuţi în lucrurile pe care vor să le rezolve şi primesc aceste răspunsuri după-amiază.

Horoscop 15 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Ziua poate aduce luări de poziţie, sunt un pic cam fermi, poate au şi argumente, se iau şi de şefi şi poate că multă lume e tentată să le dea dreptate, tocmai pentru că au cifre, date şi argumente.

Horoscop 15 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Planificări foarte minuţioase, în detaliu, pe care le şi discută, poate cu şefi, sau  oameni de la care au nevoie  de nişte aprobări, sau de un acord, astfel încât treaba să meargă mai departe. Argumentul nu e cel de natură financiară, e mai mult organizatoric.

Horoscop 15 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Se pot baza astăzi pe o persoană pe care o roagă chiar insistent să participe alături de ei, să le dea un ajutor, deci au nevoie de altcineva pentru a rezolva lucrurile, poate de un specialist.

Horoscop 15 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Ziua aduce bună colaborare, în special în a doua jumătate a zilei, cu diverşi colaboratori, chiar prieteni, cunoşinţe, oameni cu care se pot sprijini astăzi. Vorbesc mult despre realizările lor şi tocmai de aceea primesc şi ajutor.

 

 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close