Antena 3 CNN Horoscop 16 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii dau de o vână financiară bună, Balanţelor li se ia o piatră de pe suflet

16 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii dau de o vână financiară bună, Balanţelor li se ia o piatră de pe suflet

16 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Voinţă şi argumentaţie astăzi, trebuie să fim noi în primul rând lămuriţi, ca să putem să-i convigem azi pe ceilalţi, pentru că e o zi a convingerii.

16 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii dau de o vână financiară bună, Balanţelor li se ia o piatră de pe suflet
de Georgiana Adam    |    16 Apr 2021   •   08:36

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

16 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

La Berbeci, multe discuţii şi probabil că sunt categorici şi fermi, dar trebuie să-şi susţină ideile cu cifre şi argumente. Atenţie la cei care călătoresc, mai multă prudenţă!

16 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii dau de o vână financiară foarte bună, sigur pot câştiga bani şi fac nişte trazacţii sau alianţe chiar cu oameni foarte influenţi.

16 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua aduce clarificare, competenţă, putere şi voinţă. Manifestă voinţă în toate lucrurile pe care le fac şi insistenţă, aşa vine reuşita în cazul lor, dacă ştiu să insiste argumentând.

16 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, o zi aducătore de vindecare atât trupească, cât şi emoţională, au nişte răspunsuri şi sunt ajutaţi de cineva care e foarte clar în ce are de făcut şi le transmite şi lor încredere şi putere.

16 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, succes social azi, pot fi aplaudaţi la scenă deschisă, sunt admiraţi pentru lucrurile pe care le fac.

16 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, autoritate şi putere, sunt puse să ia decizii sau rolul şi funcţia implică asta, dar sunt de succes deciziile pe care le iau.

16 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele pot primi nişte informaţii la timp sau vine un act pe cale oficială la vreme şi în felul acesta li se ia o piatră de pe suflet, pentru că pot merge mai departe.

16 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii dau de bani, unii cu ajutorul familiei, alţii găsesc nişte bani de care nu mai ştiau. Poate nu sunt sume mari, dar pot fi salvatoate şi se rezolvă multe lucruri, inclusiv pentru casă.

16 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au întâlniri foarte bune şi ei le conduc, sunt ascultaţi aproape cu religiozitate, iar la negocieri vin cu nişte argumente aproape neaşteptate pentru ceilalţi.

16 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, muncă, chiar cu perseverenţă şi insistenţă, pot învăţa noi tehnici sau au nişte instrumente noi pe care le învaţă rapid.

16 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ingeniozitate şi dacă au libertatea să creeze atunci vin cu soluţii geniale, nu pot lucra sub presiune.

16 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, ziua poate aduce foarte multă motivare şi concentrare, unii îşi vindecă nişte complexe sau ezitări, alţii lucrează în cămin, în casă, în familie şi au spor în ce şi-au propus să facă.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close