Antena 3 CNN Horoscop 16 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii calculează câștiguri, Capricornii își schimbă relația cu familia

16 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii calculează câștiguri, Capricornii își schimbă relația cu familia

16 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Zi dificilă și importantă. Partea bună este că ne dăm seama care este drumul cu adevărat, care ni se potrivește, dar și ce se închide. O zi complicată pentru toată lumea. Este și o zi a responsabilității. Acolo unde am greșit trebuie să spunem musai cu demnitate asta și se rezolvă mai ușor.

16 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii calculează câștiguri, Capricornii își schimbă relația cu familia
de Mia Lungu    |    16 Dec 2020   •   08:45

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

16 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci pot există conflicte cu autoritățile sau cu persoane importante. Își spun punctul de vedere. Iau decizii de viitor foarte bune pentru ei.

16 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Tauri au și ei nemulțumiri de natură juridică sau administrativă. Și sunt confruntări legate de opinii diferite și pe criterii de morală.

16 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii calculează câștiguri și beneficii. Nu prea sunt beneficii, mai mult pierderi, însă într-o relație, un parteneriat, sau privind o conduită a lor de viață, trebuie să ia măsuri.

16 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, relațiile personale suferă. Își impun și ei punctul de vedere, se pot consideră nedreptățiți. Sau cineva nu a fost corect, deși a promis că va fi.

16 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei poate fi una din acele zile în care închid o ușa. Pentru o relație, alianța persoanală sau ușa unui proiect. Dar alte uși de deschid, spre beneficiul lor și mulțumirea lor sufletească.

16 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioara ziua poate aduce un răspuns răspicat din partea lor, în legătură cu o activitate, un proiect. Și spun "nu" la ceva ce li se pare redundant sau foarte consumator de energie și bani

16 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, ordine în casă. Se impun fie la birou, în spațiul lor personal de la serviciu sau spațiul lor personal de acasă. Fac noi reguli, sau impun regulile pe care le-au făcut și sunt cu ochii pe cei care nu le respectă.

16 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, este o zi a actelor importante sau a aranjamentelor importante. Partea bună este că vin bani de aici, dacă și ei știu să își facă treaba.

16 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, e o zi financiară importantă. Banii pot veni din ideile lor. Pe de altă parte, nu au voie să cheltuiască chiar dacă știu că se vor umple de bani.

16 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, o zi importantă sub aspect sufletesc. Dar și de destin, se poate spune. Pentru că, conduita lor, atitudinea lor, comportamentul și, de aici, deciziile privind drumul nou pe care îl au desfășurat în viață și mai ales relația cu familie, totul se schimbă în funcție de dispoziția pe care o au.

16 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, tensiunile aceste zile vizează pe de o partea santatea, pe de altă parte poate viza felul în care ei înțeleg să se implice sau nu într-o acțiune, într-un proiect.  Îi poate reține morală sau exigențele lor foarte mari.

16 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii au și ei o zi complicată astăzi, mai ales dacă suportă consecințele unor acțiuni nu foarte inspirate pe care le-au făcut. Dacă recunosc e mult mai bine și dacă anunță că se vor corecta.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close