Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii primesc încurajări de la cineva important, Balanțele au armonie în familie

Horoscop 16 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii primesc încurajări de la cineva important, Balanțele au armonie în familie

Horoscop 16 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Ziua ne cere tenacitate, repliere, să ne aliniem cu noi înșine fără să ne temem. O zi cu rezolvări într-un final, chiar dacă vine după niște tensiuni.

Horoscop 16 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii primesc încurajări de la cineva important, Balanțele au armonie în familie
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Dec 2021   •   08:47

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 16 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, mai ales după-amiază, ziua aduce un succes, o realizare, o reușită. Fie bani, fie pur și simplu sunt foarte bine centrați și știu ce au de făcut.

Horoscop 16 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, mai ales după amiază beneficiile astrale sunt legate de confirmări binevenite. Pe cale oficială, prin acte sau o persoană care îi poate ajuta. Sau pur și simplu o persoană recunoaște că a greșit și le dă dreptate.

Horoscop 16 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni beneficiile zilei de astăzi sunt legate de un ajutor necerut, dar pe care îl primesc și e foarte binevenit. În bani sau de altă natură.

Horoscop 16 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, după-amiaza este cu aspecte bune. În cazul lor, este legat de o persoană care se mobilizează și face lucruri. Și pur și simplu unii Raci aplaudă și recunosc victoria.

Horoscop 16 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, aspectele bune țintesc o relație sentimentală sau legătura cu o persoană în care au încredere, foarte bine pregătită profesional, care îi încurajează pe drumul pe care au pornit.

Horoscop 16 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele au și ele, după prânz, niște realizări de destin foarte frumoase, privind un proiect nou, un demers pe care l-au inițiat și li se confirmă cumva că sunt pe calea cea bună.

Horoscop 16 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanțe ziua aduce armonie în familie, replierea tuturor, pentru a-și atinge un scop comun.

Horoscop 16 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, succes astăzi, după-amiază. Mai ales în legătură cu niște informații care se clarifică. Deci obțin vorbe bune de acolo de unde le-au cerut.

Horoscop 16 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, o rezolvare medicală sau bani cheltuiți cu folos astăzi.

Horoscop 16 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, aliniere sentimentală. Înțelegători, iertatori, vis-a-vis de o persoană, dar asta îi transformă și pe ei.

Horoscop 16 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători beneficiile sunt legate de cămin și de casă. Sau o alinare pe care o oferă unei persoane de care lor le pasă. Consolează pe cineva.

Horoscop 16 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Pești, prietenie bună cu folos astăzi, cu roade. Vorbe bune, sprijin, ajutor, o perspectiva nouă. Au la cine să apeleze și asta este important.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close