Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 16 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au o zi plină de înțelepciune, Leii muncesc mult

HOROSCOP 16 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au o zi plină de înțelepciune, Leii muncesc mult

HOROSCOP 16 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au o zi plină de înțelepciune, Leii muncesc mult
Sursa foto: foto: captura Antena 3
16 Iul 2019   •   09:02

HOROSCOP. O zi saturniană, înțelepciune și simț al datoriei.

HOROSCOP BERBEC.  Au o zi plină de înțelepciune în care își impun cu celeritate argumente și voința.

HOROSCOP TAUR. Taurii caută niște răspunsuri ce privesc sufletul lor și aspecte morale ale vieții familiale și sociale.

HOROSCOP GEMENI. Gemenii reușesc să salveze niste bani pe care îi pun în slujba unor investiții bune sau conlucrări cu partenerul de viață.

HOROSCOP RAC. Racii colaborează cu partenrul de viată, calibrându-se pe adevăratele interese pe termen lung ale acestuia.

HOROSCOP LEU. Leiii preferă să muncească mult, dar cu condiția să săvârșească acest lucru într-un mod eficace, rentabil.

HOROSCOP FECIOARĂ. Feciorele dau un test de capacitate, de har și de talent pentru unele fecioare va fi o zi revelatoare în adevăratul sens  al cuvântului.

HOROSCOP BALANȚĂ. Au parte de o zi hotărâtoare pentru familie și pentru cei din jur care sunt vizați de decizii importante.

HOROSCOP SCORPION. Primesc o informare pe cale oficială, dar lucrul acesta le deschide posibilitatea să acționeze pozitiv pentru a-și deservi interesul.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Săgetătorii sunt norocoși, vorbim de bani suplimentari care le intră în casă pe merit după un prealabil efort în acest sens.

HOROSCOP CAPRICORN. Capricornii stabilesc ce este cu adevărat important pentru ei, pentru partener, căutând adevărul în relațiile vechi și noi.  

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Au o zi de corecții justificate, neglijente vehi ies la ieveală și pot fi corectate acum.

HOROSCOP PEȘTI. Au o zi de popularitate maximă, pot primi o invitație la un eveniment unde fac o figură buna la nivel social.

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop astre Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close