Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii îşi plâng de milă şi devin vedete, Gemenii au discuţii aprinse

Horoscop 16 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii îşi plâng de milă şi devin vedete, Gemenii au discuţii aprinse

Horoscop 16 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Hărnicie şi abnegaţie astăzi, putem obţine rezultate foarte bune, iar alţii îşi plâng de milă pentru a atrage atenţia.

Horoscop 16 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii îşi plâng de milă şi devin vedete, Gemenii au discuţii aprinse
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    16 Iun 2021   •   08:45

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 16 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pot avea spor financiar şi nu numai, reuşesc să strângă alături de ei o echipă plină de solicitudine.

Horoscop 16 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii atrag atenţia asupra lor, mai ales dacă pun accentul pe ce nu merge, cine ce le-a făcut. Deci, cu alte cuvinte, plângerea de milă îi face vedete.

Horoscop 16 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, este o zi care poate fi tensionată, fie din pricina sensibilităţii sau sănătăţii, fie pentru că se simt cumva nesiguri sau nu au chef de lucrurile pregătite pentru astăzi.

Horoscop 16 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, foarte multe conversaţii şi forte multe secrete, află tot felul de lucruri şi despre ei, dar şi despre alţii. În felul acesta, îşi dau seama cu cine au de-a face.

Horoscop 16 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua aduce isteţime financiară, au spor în ce îşi propun să facă, rezolvă foarte isteţ şi rapid toate treburile şi găsesc soluţii potrivite pentru lucrurile de azi.

Horoscop 16 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

La Fecioare, ziua aduce intuiţie şi sensibilitate în sensul în care se pun în centrul lucrurilor, dacă e bine sau nu e bine pentru ele să facă un anumit lucru indiferent câţi bani ar câştiga sau cine le invită.

Horoscop 16 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, ziua este marcată de griji şi frământări, unele cu bază, altele fără bază. Au tendinţa de a exagera negativ lucrurile, de aceea e bine să stea de-o parte de probleme, să fie mai obiective.

Horoscop 16 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, tot felul de discuţii şi întâlniri, mai ales după-amiaza, cu oameni mai puţin apropiaţi, cunoştinţe îndepărtate, dar află tot felul de informaţii şi primesc sugestii bune.

Horoscop 16 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, foarte bună zi pentru rezolvarea lucrurilor profesionale, se pot impune chiar în faţa celorlalţi, printr-o ecuaţie, soluţie pe care ei o găsesc datorită experienţei lor. Deci reuşesc într-un domeniu pe care îl stăpânesc.

Horoscop 16 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii sunt atenţi la actele pe care le au de rezolvat astăzi, e posibil să şi sosească un act oficial ce trebuie un pic descurcat, dar până la urmă, datorită isteţimii şi ingeniozităţii, lucrurile ies bine.

Horoscop 16 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii se bazează mult pe experinţa cuiva sau pe isteţimea cuiva, fie pentru probleme  de casă, fie pentru probleme de serviciu, deci au nevoie de un colaborator foarte priceput.

Horoscop 16 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peştii ies în evidenţă datorită hărniciei şi abgenaţiei lor, nu trebuie să se uite ce fac sau ce nu fac ceilalţi, ci trebuie să-şi vadă de treabă pentru că în felul acesta se evidenţiază.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close