Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16 octombrie. Final de săptămână destul de agresiv

Horoscop 16 octombrie. Final de săptămână destul de agresiv

Horoscop 16 octombrie. Final de săptămână destul de agresiv
16 Oct 2015   •   09:07
Finalul saptamanii se arata destul de agresiv pentru unii dintre nativii zodiacului. Se pare ca planul financiar si cel amoros au de suferit din cauza unor alegeri gresite. 

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 16 octombrie si pentru weekend
 
Zi de vineri destul de agitata pentru Berbeci. Nativii acestei zodii au parte de certuri in familie, iar situatia se va agrava si in weekend. Pana duminica insa ar trebui sa reuseasca sa gaseasca o solutie pentru a readuce armonia in camin.
 
TAUR – horoscopul zilei de vineri, 16 octombrie si pentru weekend
 
Taurii au parte de vesti la care nu se asteptau vineri, in ceea ce priveste situatia financiara in care se afla. Mai precis, afla de posibilitatea unui castig in viitorul apropiat. Acest lucru ii face sa se simta energizati si fericiti tot weekend-ul.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 16 octombrie si pentru weekend
 
Zi de vineri si un weekend minunate pentru Gemeni. Nu numai ca afla vesti minunate in ceea ce le priveste statutul in cariera, dar fac rost si de o suma importanta de bani pe care vor alege sa o investeasca intr-o afacere pe termen lung. Perioada foarte buna pentru aceasta zodie.
 
RAC – horoscopul zilei de vineri, 16 octombrie si pentru weekend
 
Si Racii au un final de saptamana grozav! Vineri intra in posesia unei sume mari de bani, pe care o asteptau demult. Asa ca in weekend vor face in asa fel incat sa puna la cale o serie de planuri din cele mai indraznete pentru viitorul familiei.
 
LEU – horoscopul zilei de vineri, 16 octombrie si pentru weekend
 
Leii reusesc in sfarsit sa se odihneasca la finalul acestei saptamani. Nativii din Leu pun mana pe niste bani vineri, pe care ii vor cheltui in weekend alaturi de persoana iubita si de prieteni.

Citiţi mai mult pe lyla.ro. 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodie zodiac
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close