Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Tensiuni pentru Balanţe, cheltuieli mari la Scorpioni

Horoscop 17 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Tensiuni pentru Balanţe, cheltuieli mari la Scorpioni

Horoscop 17 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Este posibil ca astăzi să ne confruntăm cu o situaţie care se repetă şi trebuie să ne dăm seama ce avem de făcut mult mai bine decât prima dată.

Horoscop 17 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Tensiuni pentru Balanţe, cheltuieli mari la Scorpioni
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    17 Aug 2021   •   08:20

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 17 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, ziua poate aduce înţelegere, le pică fisa în legătură cu o situaţie pe care nu au judecat-o corect, dar acum lucrurile se întâmpă mult mai bine.

Horoscop 17 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii, legat de nişte probleme financiare, pot înţelege acum mai bine mizele celorlalţi dincolo de declaraţii.

Horoscop 17 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii negociază, mai ales în casă, cămin, cu persoanele de acolo nişte aspecte care nu au fost declarate corect, cinstit şi acum ele apar la suprafaţă.

Horoscop 17 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ideea de dreptate şi adevăr are legătură cu problemele profesionale. Ei trebuie să declare ce pot şi ce nu pot să facă. Pe de altă parte, trebuie să vadă dacă au condiţii ca să facă treaba pe care şi-au asumat-o. Trebuie clarificate nişte drepturi şi obligaţii.

Horoscop 17 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, este subliniată azi ideea de libertate, demnitate, moralitate. Au un sentiment deplin că sunt respectaţi, că au libertatea să facă lucrurile aşa cum ei consideră că trebuie să le facă. Sunt orgolioşi în relaţia cu cei mai tineri.

Horoscop 17 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, un pic de nesiguranţă azi, pot simţi că nu sunt acoperite juridic, legal sau profesional cu cunoştinţe suficiente pentru provocările pe care le au zilele acestea. Totodată, ştiu şi că nu e bine să se vadă că sunt descoperite pe anumite paliere, dar şi că au nevoie să acumuleze urgent nişte informaţii. Au discuţii şi în familie, chiar sâcâieli.

Horoscop 17 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, ziua poate aduce tensiuni privind drumurile, agenda de lucru, întâlnirile, parcă nu decurg cum trebuie din cauza lipsei de sincronizare cu alţii. Nu se cuplează lucrurile cum trebuie, dar se mai întâmplă şi aşa, zilele viitoare va fi mai bine.

Horoscop 17 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii au nişte cheltuieli la care trebuie să fie atenţi, dar pot fi şi nişte pierderi din cauza unor neglijenţe contabile. Nu au achitat ceva la timp şi e bine să lămurească.

Horoscop 17 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, emoţii de tot felul şi sentimentul că nu au controlul vieţii lor. Iar dacă vor să aibă acest control, trebuie să fie mai stăpâni pe anumite aspecte şi să renunţe la alte aspecte, dar asta cumva îi deranjează, pentru că trebuie să nu mai fie nervoşi, recalcitranţi, să nu mai spună lucrurile în stilul lor, deci să-şi modeleze un pic firea şi asta îi cam supără.

Horoscop 17 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii trebuie să fie un pic atenţi la lucruri pe care nu le-au băgat de seamă până acum, pentru că au fost nişte scăpări şi se confruntă cu ele acum.

Horoscop 17 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii se pot auzi bârfiţi de unii şi alţii. Pe de altă parte, constată că nişte prieteni, cunoştinţe nu bifează întotdeauna adevărul, onestitatea şi sinceritatea.

Horoscop 17 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peştii au nişte responsabilităţi mari acum şi ştiu că sunt nişte ochi puşi pe ei, dar îi tensionează. E ca şi cum ar trebui să dea un examen şi nu sunt suficient de bine pregătiţi. Discuţiile şi negocierile cu cei din jur sunt un pic cam pline de emoţii.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close