Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 17 august. Nu te lăsa învins de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare!

HOROSCOP 17 august. Nu te lăsa învins de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare!

HOROSCOP 17 august. Nu te lăsa învins de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    16 Aug 2019   •   14:59

HOROSCOP 17 AUGUST. Horoscop Berbec. Faci unele comparaţii nepotrivite, căci, în loc să vezi ce ai TU în plus faţă de alţii, ai tendinţa de a-ţi vedea doar punctele lipsă. Nu e abordarea cea mai bună în cazul de faţă, pentru că dacă începi să faci o listă cu ce-ţi lipseşte, o să pierzi din vedere comorile imense cu care eşti înzestrat. Lasă deoparte astfel de comparaţii: că acela e mai bogat, sau mai fericit, sau mai sănătos, sau mai frumos… Nu ai de ce să te uiţi în curtea vecină, când ai şi tu cu ce te mândri în propria ta curte. Fiecare, în fond, e cu norocul său pe această lume, cu ceea ce ştie mai bine, deci bucură-te că eşti perfect aşa cum eşti!

HOROSCOP 17 AUGUST. Horoscop Taur. Eşti obosit şi, pentru că îţi lipseşte energia, ai tendinţa de a la vedea pe toate ca pe nişte poveri imposibil de dus în spate. Nu lua decizii când eşti într-o astfel de stare, pentru că ar gravita în jurul ideii de abandon sau de eşec, or tu eşti un luptător prin definiţie. Mai bine iei o pauză până-ţi reîncarci bateriile şi apoi eşti pregătit să faci schimbările care se cer. Dacă le-ai face acum, nu ar ieşi la nivelul aşteptărilor tale sau ale celor din jur, ca atare amână şi tu cumva eventualele confruntări dificile sau importante pentru reputaţia ta. Azi eşti prea negativist, prea pesimist, şi îl iei pe nu pot în braţe.

HOROSCOP 17 AUGUST. Horoscop Gemeni. Discuţiile pe care le porţi cu cei dragi din familie au un rol major pentru a ajunge la unele concluzii benefice pentru toţi. Descoperi cât de multe aveţi în comun, că vă înţelegeţi de minune asupra unor subiecte, că ştiţi să vă puneţi laolaltă puterile pentru a ajunge la un scop comun. Această minunată armonie merită valorificată din plin în acţiuni comune la care să-şi aducă toţi ai casei contribuţia, că nu se ştie când veţi mai fi atât de uniţi, de compatibili, de toleranţi unii cu alţii. Arăţi imensă înţelegere partenerului tău de viaţă sau copiilor tăi, aspect ce construieşte terenul paşnic cel mai favorabil unor activităţi comune de succes.

HOROSCOP 17 AUGUST. Horoscop Rac. Nu te lăsa învins de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare, pentru că ai şi tu ceva de spus. Disputele sunt la ordinea zilei, dar deşi eşti un negociator înnăscut care preferă să facă pace foarte repede, de data aceasta contradicţiile te irită şi pe tine şi sari la atac. Vei fi mulţumit că ţi-ai apărat punctul de vedere în faţa celor care spun nu la orice. Nu te lăsa însă atras în capcana celor nervoşi, pentru că ei abia aşteaptă să te scoată din sărite şi să te domine cu agresivitatea lor.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii zodiac
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close