Antena 3 CNN Horoscop 17 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii primesc vești de departe, Berbecii au idei îndrăznețe

17 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii primesc vești de departe, Berbecii au idei îndrăznețe

17 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Răsturnări de situație și surprize. Ele pot apărea oricând, de la o clipă la alta. Să le facem față! O zi complicată pentru că stările noastre sufletești sunt schimbătoare. Dar și ideile aleargă, nu prea știm pe care să o urmăm. Nu-i nimic, în următoarele zile va fi mai multă tihna și pace.

17 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii primesc vești de departe, Berbecii au idei îndrăznețe
de Mia Lungu    |    17 Dec 2020   •   08:50

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

17 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci ziua poate anunța astăzi o schimbare de stare, de dispoziție dar și de gândire. Și, de aici, niște idei îndrăznețe. Sau pot spune "da" acolo unde au spus "nu".

17 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, dispoziția lor față de oficialități se schimbă de la o clipă la altă. Dacă au cooperat, poate devin mai năzuroși și refuză o colaborare. Dar și invers e posibil.

17 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, vești de departe, de la persoane pe care nu le-au văzut demult sau persoane care le sunt foarte dragi. Veștile pot să tulbure un pic Gemenii, dar există și o luminiță la capătul tunelului. O soluție.

17 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci ziua poate aduce acceptarea unei dezamăgiri. În legătură, mai ales, cu o persoană. Și poate niște pierderi pe care și le asumă de aici, dar și cum să facă față unei pierderi.

17 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, este posibil să fie un pic capricioși. Așteaptă prea mult de la ceilalți. Să fie în primul rând lăudați, apreciați. Nu este un lucru rău, numai că nu prea e lumea în dispoziție să îi laude. Așa că o mică amânare ar fi mai bună.

17 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele trebuie să facă față unor suprize la locul de muncă. Nu prea sunt surprize așteptate sau calculate cumva. Poate chiar un coleg îi lasă baltă sau vin niște ordine de sus care le dau tot planul peste cap.

17 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe ziua aduce niște schimbări de dispoziție. Dacă aveau chef de muncă, s-ar putea să facă altceva. Nu au voie să cheltuiască, deși au o mare pornire de a se alina sufletește cumpărându-și ceva ce le place.

17 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, o zi aducătoare de frământări sufletești. Nu au, poate, un motiv neapărat. Pot fi îngrijorări cu privire la viitor și mai ales cât de mult trebuie să facă ei pentru a aduce acest viitor mai aproape.

17 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii pot avea o zi agitată din cauza veștilor sau a drumurilor, vizitelor și conversațiilor pe care le au. Nu prea mai știu nici ei ce să creadă despre veștile pe care le primesc. Cel mai bine ar fi să stea un pic mai detașați și să privească lucrurile de sus. Încă nu s-au asamblat toate informațiile.

17 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni vorbim de bani care pot veni din alte operațiuni, acțiuni sau munci și trebuie să se deschidă către aceste versiuni noi ale viitorului lor, sau posibilităților lor.

17 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii pot fi foarte capricioși. Când le e cu soare, când le e cu umbră în sufletul lor. Pur și simplu, dacă se poate, să fie obiectivi și să nu patineze prea mult pe stările acestea foarte schimbătoare.

17 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești o zi cu atenționare privind sănătatea. Pe de altă parte, în ceea ce privește munca, pur și simplu nu trebuie să intre în jocul celorlalți. Fie primesc propuneri sau ascultă tot felul de indiscreții ale altora. Fără comentarii și fără bârfe astăzi.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close