Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii primesc un pont, Gemenilor li se deschid uşi

Horoscop 17 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii primesc un pont, Gemenilor li se deschid uşi

Horoscop 17 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Echilibru sufletesc astăzi şi înţelepciune la nivel de suflet, deci ştim în profunzime cum stau lucrururile, chiar dacă nu putem argumenta.

Horoscop 17 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii primesc un pont, Gemenilor li se deschid uşi
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    17 Dec 2021   •   08:59

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 17 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii vorbesc cu folos şi încurajează pe cineva, dar la rândul lor, dacă au nevoie, pot primi şi ei suport din partea unei persoane în vârstă care vorbeşte cu multă cunoaştere.

Horoscop 17 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii primesc un pont de la cineva foarte experimentat sau de multă vreme lucrător într-un domeniu de care Taurii sunt interesaţi.

Horoscop 17 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii pot avea un sprijin de la autorităţi, li se deschid uşile, li se rezolvă problemele.

Horoscop 17 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Racii sunt ajutaţi de o persoană sau cineva de care le pasă se descurcă într-o situaţie şi atunci nu mai cade pe ei obligaţia de a servi ei acea persoană.

Horoscop 17 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

La Lei, ziua aduce reuşită, succes, mulţumire. Cumva ei sunt mulţumiţi de ei că au făcut bine într-o relaţie cu o persoană, că i-au zis, că au făcut sau că au acţionat, au decis într-un anumit fel, apoi se felicită singuri.

Horoscop 17 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, ziua aduce succes în carieră sau în activitatea pe care o desfăşoară, datorită bunei cunoaşteri a protocoalelor şi experienţei sau a regulilor.

Horoscop 17 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, succes sentimental, îşi pun în ordine inima, pot primi confirmări, li se cere iertare, în tot cazul se simt bine pentru că li se dă dreptate.

Horoscop 17 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, ziua aduce mult sprijin, mult ajutor, poate şi din partea unor persoane tinere care sar la nevoie. Poate nu atât de cunoscuţi, dar sar când e nevoie şi asta îi surprinde şi le prinde bine.

Horoscop 17 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, ziua este marcată de ajutor, sprijin, vorbe bune, li se deschid nişte uşi şi cineva poate interveni pentru ei.

Horoscop 17 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii muncesc mult astăzi într-un domeniu în care au multă expertiză, dar este un domeniu nou în care ei s-au prins deja cum merg lucrurile acolo şi pot avea nişte confirmări astăzi, că au învăţat bine şi au exersat bine.

Horoscop 17 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

La Vărsători, ziua aduce isteţime şi bună centrare, cu alte cuvinte au şi intuiţie, au şi raţiune, au şi experienţă, le şi place ce fac, simt că sunt la locul potrivit.

Horoscop 17 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peştii au şi ei o zi reuşită, mai ales dacă îşi ascultă sufletul, nu se iau numai după raţiune, pentru că şi situaţiile sunt de aşa natură încât îşi descarcă toată înţelepciunea sufletească şi nici ei nu ştiu de unde ştiu sau spun lucruri.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close