Antena 3 CNN Horoscop 17 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au tensiuni la locul de muncă, Gemenii se simt copleșiți emoțional

17 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au tensiuni la locul de muncă, Gemenii se simt copleșiți emoțional

O zi detul de tensionată astral, putem avea surprize mai puțin plăcute mai ales în plan financiar. Complicații pentru toată lumea, tot felul de surprize cărora trebuie să le facem față. Vor veni și zile mai bune!

17 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au tensiuni la locul de muncă, Gemenii se simt copleșiți emoțional
de Georgiana Adam    |    17 Feb 2021   •   08:33

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat de Camelia Pătrășcanu la Antena 3.

17 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Atenție la bani, mai puține cheltuieli, cineva vrea să vi-i scoată din buzunar cu tot felul de oferte și promisiuni care nu prea sunt valabile. Fără împrumuturi!

17 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Tensiunile pot fi legate de responsabilitățile pe care le aveți. Cineva vă supraîncarcă. Bineînțeles, Taurii iau atitudine, știu să își apere interesele dar și drepturile. 

17 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Tensiuni privind sănătatea, nu a lor, ci a altei persoane. Pot fi niște vești supărătoare și părerea de rău că nu pot ajunge la persoana la care se gândesc. 

17 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Tensiunile acestei zile sunt legate de prieteni care dezamăgesc. Nu oferă nimic din ce au promis - fie bani, fie vreun sprijin sau ajutor.

17 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Tensiuni și la Lei, mai ales dacă cineva se opune planurilor lor. Chiar dacă și acea persoană are dreptate, felul în care își asumă dreptatea și o propagă nu este pe placul Leilor. Conflicte de orgolii. 

17 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare tensiunile pot fi legate de probleme la locul de muncă, mai ales din cauza ierarhiei și a birocrației foarte stufoase. Au solușii, știu că e urgent să intervină, dar, cumva, până nu primesc aprobare nu pot face mai nimic.

17 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Supărările Balanțelor pot fi legate de cheltuielile altcuiva - partenerul de viață sau altcineva care a risipit banii sau a fost neglijent și nici nu a vorbit la timp pentru a se remedia situația. 

17 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Ziua poate aduce confruntări cu diverse persoane, solicitări din partea altora care îi scot din zona de confort. Trebuie să se dea peste cap pentru a fi pe placul cuiva și asta îi cam necăjește. Răbdare!  

17 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii pot intra în polemici și discuții cu colegii de serviciu pentru că văd lucrurile diferit și gândesc soluții diferite. Prin urmare trebuie să negocieze mai mult. 

17 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii au și ei o zi complicată dacă nu ajung la inima cuiva. Nevoia de tandrețe sau de iubire este foarte mare, dar trebuie să își pună pofta în cui. 

17 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii pot avea probleme în casă sau cu o persoană din casă de care trebuie să aibă grijă și pe care trebuie să o menajeze. Pe de altă parte nu se simt foarte siguri nici la muncă. 

17 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Ședințe și informări astăzi, pot afla un mic secret care va duce vorba chiar și despre ei, iar asta îi poate mâhni foarte mult. Pot pierde bani sau altceva chiar mai important. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close