Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii primesc veși bune, iar Gemenii și Săgetătorii trebuie să își asculte intuiția

Horoscop 17 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii primesc veși bune, iar Gemenii și Săgetătorii trebuie să își asculte intuiția

O zi a emoţiilor, tandreţii şi consolării. Să ne punem dorinţe, pentru că noaptea aceasta este un sfetnic foarte bun.

Horoscop 17 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii primesc veși bune, iar Gemenii și Săgetătorii trebuie să își asculte intuiția
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    17 Ian 2022   •   09:58

Horoscop 17 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Griji pentru cineva din familie sau pentru propriul corp. Pur şi simplu trebuie să fie blânzi şi cu ei şi cu alţii.

Horoscop 17 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Ziua poate aduce un sfat bun de la un prieten sau sunt alături de un prieten. Primesc şi veşti bune.

Horoscop 17 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Sunt preocupaţi de bani şi, dacă se ghidează după intuiţie atunci vor găsi soluţii, inclusiv la probleme mari financiare şi profesionale.

Horoscop 17 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Sunt într-adevăr foarte receptivi şi intuitivi. Primesc nişte semnale, veşti bune, sau corelează nişte date şi ştiu ce au de făcut pentru viitor.

Horoscop 17 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Se recomandă tihnă astăzi. Tihnă şi în relaţiile personale, pentru că oamenii pe care îi întâlnesc au nevoie de o vorbă bună.

Horoscop 17 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pot avea conversaţii foarte plăcute cu prieteni foarte buni și foarte vechi. Află și vești minunate, dar pot fi și complimentate.

Horoscop 17 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

E nevoie de blândețe, mai ales dacă au lucruri mari de condus, sau de lămurit pe cineva. Cu vorba bună vor obține mult mai multe lucruri.

Horoscop 17 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Luna în Rac poate aduce și pentru ei discuții, conversații care sunt mai mult emoționale. Nu are niciun rost logica, ci pur și simplu trebuie să înțeleagă sau să compasioneze persoana cu care discută.

Horoscop 17 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Este și pentru ei o lecție privind grija pentru ziua de mâine. Își fac prea multe probleme, dar dacă își folosesc intuiția vor găsi mult mai multe soluții decât și-au imaginat. Banii vin.

Horoscop 17 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Emoțiile acestei zile sunt legate de relația partenerială. Trebuie să asculte și să înțeleagă mai mult și mai profund nevoile, grijile sau fricile partenerului de viață, sau a unei persoane importante cu care discută.

Horoscop 17 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Grijile sunt legate de muncă și aici este nevoie de atenție și chiar de didacticism. Cu alte cuvinte, să povățuiască sau să îndrume pe cineva cu care colaborează. Și așa vor ieși și banii.

Horoscop 17 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Peși

Ziua poate aduce multă imaginație de care se pot servi, atât în relațile personale, mai ales cu cei mici de cara au grijă, dar și în relațiile profesionale, pentru că ideile sunt într-un impas și au nevoie de mai multă imaginație.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close