Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17 iunie 2021. Fecioarele se pierd în propriile gânduri, Săgetătorii trăiesc pe picior mare

Horoscop 17 iunie 2021. Fecioarele se pierd în propriile gânduri, Săgetătorii trăiesc pe picior mare

Horoscop 17 iunie 2021. Fecioarele se pierd în propriile gânduri, Săgetătorii trăiesc pe picior mare, Peştilor le zâmbeşte iubirea...

Horoscop 17 iunie 2021. Fecioarele se pierd în propriile gânduri, Săgetătorii trăiesc pe picior mare
de Alexandra Dima    |    16 Iun 2021   •   14:31

Horoscop 17 iunie 2021 pentru Berbec

Influența Lunii vă înconjoară intens în această perioadă, în care inspirațiile și intuițiile îşi ating ținta. Veţi avea ocazia să cunoașteţi o persoană foarte frumoasă care vă va impresiona puternic încă din primul moment. În plan personal, urmează zile fericite, mai ales pe măsură ce ne apropiem de solstițiu. Dacă sunteţi unul dintre Berbecii singuri, e bine să căutaţi un partener. Al doilea semestru al anului 2021 vă va schimba radical viaţa sentimentală.

Horoscop 17 iunie 2021 pentru Taur

Luna se apropie de semnul vostru zodiacal și pe măsură ce solstițiul se apropie, vă aduce multă. Acum este timpul pe care îl așteptați pentru a clarifica acele situații confuze și a realiza ceea ce căutați. Încrederea voastră în voi înşivă a crescut mult, astfel că şansa unui succes nu pare imposibilă. Ceea ce v-aţi dorit devine realitate, dar trebuie să vă implicaţi. Totul este uimitor pentru voi, deoarece unele lucruri care păreau negative sau v-au determinat să vă faceţi griji în viața amoroasă nu vă mai dau bătăi de cap.

Horoscop 17 iunie 2021 pentru Gemeni

În aceste zile, sunteţi înconjurat de surprize şi chiar unele plăcute. Veţi depăși anumite situații neplăcute din viaţa dvs care au creat confuzie şi veţi înţelege mai multe lucruri care vă vor ajuta să mergeţi pe drumul care trebuie.

Horoscop 17 iunie 2021 pentru Rac

Racii trec printr-o perioadă destul de ciudată. Nu depuneți efort dacă nu vă simțiți în apele voastre. Luna din Fecioară evidențiază starea actuală a sănătății mintale și capacitatea de a vă exprima. Este o zi ideală pentru a vă pune gândurile într-un jurnal.

Horoscop 17 iunie 2021 pentru Leu

Universul îi încurajează astăzi pe lei să își construiască propriile obiective. Luna din Fecioară vă determină să îmbrățișați schimbări de atitudine și de abordare față de aspirațiile voastre. Astăzi vor fi scoase în evidență problemele din situația dvs. financiară și problemele de încredere în sine care necesită vindecare.

Horoscop 17 iunie 2021 pentru Fecioară

Fecioarele se vor pierde astăzi în propriile gânduri. Astrele vă amintesc să vă reconectați cu corpul și să vă întoarceți cu picioarele pe pământ, în timp ce luna alunecă înainte în semnul vostru zodiacal. Acceptați ocazia de a vă sincroniza planul de rezervă cu propriile dvs. nevoi, măcar de această dată.

Horoscop 17 iunie 2021 pentru Balanţă

E timpul să mergeţi mai departe, să renunţaţi la vechi obsesii şi idei. Poate sunteţi prea ataşaţi de un obiect... Dacă aveţi aceeaşi maşină de 15 ani, e timpul să o vindeţi. Ori poate încă mai aveţi haine din liceu de care trebuie să scăpaţi. Încercaţi să nu fiţi prea ataşaţi de trecut, faceţi-vă loc în viaţă pentru lucruri noi! 

Horoscop 17 iunie 2021 pentru Scorpion

De felul vostru sunteţi foarte intuitivi dar astăzi vă bateţi propriile recorduri. Vă veţi bucura de conversaţii intense, chiar filosofice, care vă vor aduce mai aproape de cei iubiţi. Copiii vă pot fi astăzi o sursă de căldură şi inspiraţie. Staţi bine şi cu impulsurile artistice, vă pot veni o mulţime de idei creative pentru viitor.

Horoscop 17 iunie 2021 pentru Săgetător

Manifestaţi o atracţie deosebită spre lux şi rafinament. Chiar dacă nu aveţi bani decât de bere, vă comandaţi un vin fin. Oricum e o zi în care meritaţi să vă răsfăţaţi mai mult: mergeţi la un restaurant bun sau vă cumpăraţi ceva drăguţ. Azi e o zi bună să vă întâlniţi cu cei dragi. În dragoste reuşiţi tot ce vă propuneţi.

Horoscop 17 iunie 2021 pentru Capricorn

Instinctul vă pune în dificultate. Vă lăsați conduși de emoții, iar astfel luați anumite decizii greșite. Înainte de a spune sau a face o serie de lucruri ar trebui să fiți siguri că v-ați informat și că aveți dreptate. Oamenii din viața dumneavoastră sunt încăpățânați, așa că veți avea nevoie de răbdare dacă vreți să ajungeți la o concluzie.

Horoscop 17 iunie 2021 pentru Vărsător

Evitați să faceți afirmații ghidați doar de emoții. Nervii de moment v-ar putea determina să spuneți lucruri greșite sau lucruri pe care mai târziu le veți regreta. Abordați lucrurile cu prudență și mai ales cu tact dacă vă doriți să obțineți și rezultate favorabile. Partenerul de viață vă este alături indiferent de ceea ce se petrece în plan profesional.

Horoscop 17 iunie 2021 pentru Pești

Iubirea vă zâmbește în fiecare zi. Aveți șansa să faceți ceva ce doreați de mult timp, dar la acel moment ați decis să acceptați o altă oportunitate. Primiți vești importante, pe care nu le puteți încadra încă într-o categorie. Energia pozitivă și optimismul de care dați dovadă vor fi tot ceea ce vă doriți și aveți nevoie pentru această zi.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Lista centrelor unde se strâng ajutoare pentru Turcia
x close